Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
ANNONS Innehåll från Swiftr

Nya träningstrenden – nu finns den i Skåne

Det pågår en träningsrevolution över Sverige – och i Skåne har redan närmare 50 träningsstudios anslutit sig.

– Alla kan använda Swiftr och jag tror att nyckeln till motivation är variation – exakt det som vi erbjuder, säger Fanny Sjöström, grundare av Swiftr.

Hur tränar du? Svara på några snabba frågor!


Med ett medlemskap i Swiftr kan du träna när och var – och i princip vad – du vill. Du väljer bland över 200 studios runtom i landet och mer än 40 olika träningsformer: allt från tennis, gym och yoga till klättring, dans och ninjaträning.
I Malmö och Lund har redan över 35 studios anslutit sig – i Helsingborg cirka 15 stycken.

Fick idén i Holland

Bakom succén står två väninnor: Johanna Sjögren och Fanny Sjöström.
Johanna flyttade till Holland för några år sedan och skrev då in sig på ett vanligt gym, men efter ett tag hörde hon talas om en träningstjänst som erbjöd ett helt nytt sätt att träna på. Deras medlemmar kunde välja var – och vad – de ville träna.

– En helt ny värld öppnade sig och det var kärlek vid första ögonkastet, säger hon och berättar att hennes första tanke var att starta ett liknande koncept hemma i Sverige.

Fanny Sjöström:

– Johanna ringde mig och berättade om konceptet och jag kände direkt att jag ville vara med. Vi bestämde oss ganska snabbt för att säga upp oss från våra jobb för att satsa allt på att starta ett företag med samma inriktning.

 

NYA SÄTTET ATT TRÄNA. Ett medlemskap – obegränsad träning! Träna gym, yoga, crossfit, klättring och mycket mer med Swiftr!

"Framtidens träning"

Johanna Sjögren packade sina väskor och flyttade hem till Stockholm och i februari 2017 lanserade de Swiftr på marknaden. I dag finns Swiftr i tio städer och samarbetar med ett snabbt växande antal studios och gym som varje vecka tillsammans erbjuder över 1500 träningspass. Fanny och Johanna kallar konceptet att kunna träna vad och var du vill för framtidens träning.

– Vårt mål är att vi ska finnas i hela Sverige inom ett år, men vi har självklart ögonen på hela den europeiska marknaden, säger Fanny Sjöström.

Ingen startavgift eller bindningstid

De två grundarna ser Swiftr som ett alternativ för den som vill träna varierat utan att behöva kompromissa med varken pris eller kvalitet. Deras medlemmar behöver inte heller betala någon startavgift när de tecknar ett avtal – och de har ingen bindningstid.

– Sverige är ett hälso- och träningsintresserat land och vi har cirka två nya gym och studios som ansluter sig till oss varje vecka. Det är gratis för dem att bli en del av vårt nätverk – och de får inga extra administrativa uppgifter, säger Johanna Sjögren.

Mängder av träningsalternativ

Fanny Sjöström förklarar att de erbjuder både spännande gym och studios, nischade anläggningar och mängder av träningsalternativ. Hon avslöjar att hon och Johanna brukar träna cirka tre dagar i veckan och att de fortfarande tycker att det är lika roligt att pröva nya träningsformer:

– Trenden går mot att vi vill ha frihet och valmöjligheter i allt vi gör – och jag tror att Swiftr kommer att förändra sättet som vi tränar i Sverige. Vi ser också att allt fler länder satsar på medlemskap där man inte är bunden till ett ställe.

 

Detta är Swiftr:

Swiftr är det nya sättet att träna. Ett medlemskap, 200 studios – obegränsad träning där du befinner dig. Välj fritt mellan gym, yoga, racketsport, kampsport, dans, simning, klättring och en massa annat.

 

KOM IGÅNG NU. Träna med Swiftr på 200 gym och studios, just nu för 249 kronor i månaden.


Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!