De två skadade fördes till Värnamo sjukhus. Enligt uppgift är de lindrigt skadade. Foto: Arkiv
De två skadade fördes till Värnamo sjukhus. Enligt uppgift är de lindrigt skadade. Foto: Arkiv

Bil voltade på riksväg – två män till sjukhus

Publicerad

Två män har förts till sjukhus efter en våldsam singelolycka på riksväg 26 utanför Smålandsstenar, skriver Värnamo Nyheter. 

Bilen voltade av vägen och ner i diket.

Olyckan inträffade i höjd med Nordlida just norr om Smålandsstenar klockan 18.22.

Enligt larmuppgifterna har bilen troligen fått sladd och därefter kört av vägen. I samband med att bilen gick av voltade den och hamnade i diket.

Trafikstörningar på riksväg 26 efter voltolyckan

De två män som färdades i bilen kördes i ambulans till Värnamo sjukhus. Skadeläget är oklart men enligt uppgifter från räddningstjänsten till Värnamo Nyheter ska det sannolikt röra sig om lindriga skador.

Under räddnings- och bärgningsarbetet uppstod köer förbi olycksplatsen.

Magnus Andersson
Magnus Andersson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag