Bil missade skarp kurva – landade i trädgård

Publicerad

En bil har kört av vägen och rakt in i en trädgård.

En privatperson larmade om olyckan och en polispatrull jobbar på platsen.

– Ingen ska vara skadad, säger Fredrik Bratt vid polisen region syd.

Föraren medtogs av polisen, misstänkt för rattfylleri.

Larmet kom klockan 22.17 på måndagen, och då var det en privatperson som larmade.

Bilen körde in i en trädgård i Ronneby i Blekinge.

Polisen har skickat hundpatrull

Flera personer finns kvar på platsen. Ingen ska vara skadad.

– Men vi har även skickat en hundpatrull, om det blir aktuellt att eftersöka någon, sa Fredrik Bratt vid 23-tiden.

Polisen tog med sig den 19-årige föraren för tester, eftersom man misstänker att han var rattfull.

Vägen som bilen körde av svänger mycket skarpt och det drabbade huset ligger precis i kurvan.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag