Bil körde in i polisbil på E65 – stopp i trafiken

Publicerad

Tre bilar krockade på E65 öster om Svedala.

Det var inledningsvis helt stopp i trafiken.

 – En polisbil som var där med anledning av en viltolycka blev påkörd bakifrån av en annan bil, säger Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral i region syd.

Larmet kom klockan 07.34 på fredagen om en trafikolycka vid E65 strax öster om Svedala. En bil hade krockat med ett vildsvin och en polisbil som hade åkt till platsen blev i sin tur påkörd bakifrån av en annan bil.

– Totalt tre bilar var inblandade i olyckan, varav en var en polisbil. Två poliser fördes till sjukhus för kontroll. Jag vet inte hur skadeläget är men jag hoppas att det är bra, säger Fredrik Bratt.

Enligt polisen var det dimmigt på platsen vid tiden för olyckan.

Tre bilar bärgades

E65 var inledningsvis stängd i båda riktningarna vid trafikplats Börringe och trafikplats Svedala. Vid 08.15-tiden började trafiken släppas på igen i båda riktningarna.

Tre bilar behövde bärgas från platsen. Övriga omständigheter var inledningsvis oklara. 

 

Följ utvecklingen i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag