Bil behöver klippas upp – vägen helt avstängd

Publicerad

Larmet om en trafikolycka kom till polisen klockan 16.19.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickades till Riksväg 17 mellan Trollenäs och Gullarp.

– Det sitter en person kvar i en av bilarna och vi kommer att få klippa upp bilen, säger Stephan Söderholm på polisens ledningscentral.

Två personbilar var inblandade i trafikolyckan på Riksväg 17 mellan Trollenäs och Gullarp, utanför Eslöv. Skadeläget var inledningsvis oklart och polis, räddningstjänst samt ambulans skickades till platsen.

När man kom fram stängdes vägen helt och hållet av i riktning mot Eslöv.

– En person sitter kvar i sin bil och vi kommer att få klippa upp bilen för att ta ut personen med säkert uttag. Det ska tilläggas att det inte behöver innebära någon allvarligare skada, utan det är så här man gör för att säkerställa att allt går bra. Men det kan till exempel vara för att stabilisera rygg och nacke, säger Stephan Söderholm.

Klockan 16.59 öppnades vägen för trafik igen.

Martin Hardenberger
Martin Hardenberger

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag