Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bevis i Andjelomordet kan finnas i container

Tre män sitter häktade misstänkta för att ha mördat Andjelo Biscan, 36, i Skurup. I jakten på ledtrådar kring mordet tycks polisens tekniker fått upp ögonen för en av parkavdelningens containrar. Foto: Ann-Louise Olander
Andjelo Biscan hittades död efter ett större bråk i Skurup under lördagen. Foto: Privat

Tre män sitter häktade misstänkta för att ha mördat Andjelo Biscan, 36, i Skurup.

I jakten på ledtrådar kring mordet tycks polisens tekniker fått upp ögonen för en av parkavdelningens containrar.

Enligt uppgifter till Ystads Allehanda har kommunen fått strikta order att inte tömma soporna.

Under lördagseftermiddagen kallades polisen till Folkets park i Skurup med anledning av ett större bråk i Skurup.

På plats hittades 36-årige Andjelo Biscan död efter att ha utsatts för kraftigt yttre våld. Enligt vittnesuppgifter ska 36-åringen ha blivit misshandlad med en yxa, ett järnrör och en kniv.

Under söndagen anhölls tre personer misstänkta för mordet. Vid den häktningsförhandling som hölls i Ystads tingsrätt under onsdagen valde domstolen också att häkta de tre männen.

"Inget roligt jobb"

Nu ser det dessutom ut som att polisen söker pusselbitar för att lösa mordgåtan på ett något mer oväntat håll, rapporterar Ystads Allehanda.

Enligt flera, av varandra oberoende, källor till tidningen har en av kommunens container fångat polisens intresse. Enligt uppgiftslämnarna har parkavdelningen fått strikta order om att inte tömma en av enhetens containrar.

Enligt en anställd innehåller containern skräp från Skurups papperskorgar och hundlatriner.

– Containern är i stort sett full av både skräp och hundbajspåsar som samlats in av parkavdelningen efter helgen. Det kommer inte vara något roligt jobb, säger personen till Ystads Allehanda.

När tidningen frågar polisens informatör, Ewa-Gun Westford, om uppgifterna säger hon sig dock vara helt ovetande om sopjakten.

– Det är inget jag känner till med det kan mycket väl stämma. Utredarna jobbar för fullt och söker spår på alla sätt, säger hon till Ystads Allehanda.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!