Artisterna Beyoncé och Jay Z var ute på en gemensam turné 2014. Nu är det dags igen. Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅNArtisterna Beyoncé och Jay Z var ute på en gemensam turné 2014. Nu är det dags igen. Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Artisterna Beyoncé och Jay Z var ute på en gemensam turné 2014. Nu är det dags igen.  Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: EMIL NORDINFoto: EMIL NORDIN
 Foto: EMIL NORDIN

Beskedet: Världsartister kommer till Köpenhamn

Publicerad

Världsartisterna Beyoncé och Jay Z kommer till Telia Parken i Köpenhamn till sommaren.

Konserten är en del av makarnas gemensamma On The Run 2 turné.

Turnén drar i gång och i juni och pågår fram till oktober.

Under dagen blev det klart att Jay Z och Beyoncé ska ut på en ny gemensam turné, fyra år efter den senaste. Turnén drar i gång den 6 juni med en spelning i Cardiff och avslutas den 2 oktober i Vancouver. 

Uppträder i Köpenhamn

Paret kommer till Köpenhamn och Telia Parken den 23 juni. Biljetter till spelningen släpps för allmänheten den 19 mars. Personer som använder streamingtjänsten Tidal får tillgång till ett antal biljetter fem dagar i förväg.

Beyoncé och Jay Z gör även en spelning i Stockholm den 25 juni. Biljetter till den konserten släpps den 23 mars.

Parets fösta gemensamma turné fick namnet On The Run. Denna gång heter arrangemanget On The Run 2. 

Förutom Köpenhamn och Stockholm så görs 13 andra stopp i Europa under turnén och 21 i USA och Kanada.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag