Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Arrangören: Det stämmer inte

BANGKOK/MALMÖ. Sara Lott anklagas för att tala osanning.

Om hon bodde i en miljö som hon beskriver skulle det vara en olämplig placering, uppger Explorius vd Tom Ericsson.

Men värdfamiljen ger henne rätt.

Expressen konfronterade nyligen Explorius med uppgifterna från Sara Lott, 18. Hon hävdar att hennes värdfamilj i Thailand drev en strippklubb.

I kommunikationen, som skett via mejl, svarar Tom Ericsson att familjen bedrev en restaurangverksamhet "men absolut ingen strippklubb".

Expressen mejlade en bild med lättklädda kvinnor från en hemsida för nöjescentret Suanrat Complex. Tom Ericsson svarade att "OM någon elev placeras i en värdfamilj som bedriver denna typ av verksamhet skulle det vara en olämplig placering".

Men så var inte fallet, hävdade han.

"Den information som vi har fått från vår samarbetsorganisation tyder INTE på att Sara har varit placerad i en familj som bedriver en verksamhet som BILDEN antyder", skrev Explorius vd.

Men han har fel, enligt värdparet som hade hand om Sara Lott.

"Det finns massage"

- På vårt nöjescenter Suanrat Complex finns coyote-dans och massage, säger värdpappan Suchart Ployprasert, som driver centret med sina bröder.

Hustrun Ganjana tillägger.

- Vi har sångerskor som uppträder. De strippar inte men är ibland lättklädda.

Hon tillägger att Sara Lott aldrig togs med till centret.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!