Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Antons kärleksgåva – ett besök hos Estrella

Anton Svensson ville ge det finaste han kunde tänka sig till flickvännen Emelie Ross – ett besök på en chipsfabrik. Foto: Privat
Emelie fick besöket som en födelsedagspresent. Foto: Privat

Anton Svenssons flickvän Emelie har alltid drömt om att besöka en chipsfabrik.

Som ett tecken på sin kärlek har Anton nu uppfyllt hennes önskan.

– Jag höll det hemligt, fram till hennes födelsedag, säger han.

Genom dejtingappen Tinder hittade Anton Svensson, 33, flickvännen Emelie Ross, 27. För sju månader sedan träffades de för första gången – och efter två veckor visste Anton att hon var rätt person för honom.

– Hon fick mig att känna mig älskad för första gången på riktigt. Emelie är kärleksfull och omtänksam, jag behöver aldrig tveka på att hon älskar mig, säger Anton.

Ända sedan barnsben hade Emelie drömt om att besöka en chipsfabrik. Anton noterade hennes önskan – och han har nu fått hennes stora dröm att slå in.

Vann budgivningen

Det var i samband med Musikhjälpen i Lund som Estrella auktionerade ut ett besök i sina lokaler. Från början var det Emelie själv som hittade auktionen, men när budgivningen tog fart la hon ner tanken om att lägga det vinnande budet. Anton höll koll på budgivningen i smyg – och kammade hem fabriksbesöket.

– Jag var jättenervös över att Emelie skulle gå in på auktionen och se mitt namn på budgivningen, men det lyckades. Jag höll det hemligt, fram till hennes födelsedag den 24 december.

Ända sedan barnsben har Emelie velat besöka en chipsfabrik. Foto: Privat/Skärmdump

På födelsedagen åkte Anton de tio milen mellan hans hemstad Kisa, hem till Emelie i Motala.

– Hon visste inte om att jag skulle komma, jag dök upp med blommor och present. När Emelie fick reda på att vi skulle till Estrella blev hon helt tagen, hon kunde knappt ta in det. Det kändes underbart att kunna ge henne det, säger han.

Vill finnas där för henne

Besöket på chipsfabriken är planerat till i sommar. Då ska Emelie, Anton och deras vänner åka till Göteborg, där fabriken ligger.

– Vi ser båda fram emot hela grejen, att se tillverkningen och att hälsa på i testlabbet. Det kändes fint att få uppfylla min partners dröm.

Anton Svensson förklarar att han tycker det är viktigt att hålla relationen vid liv, genom att visa uppskattning i vardagen. 

– Det kan vara en så pass enkel sak som att göra frukost till den andra, att man visar engagemang i det lilla. Men att bara finnas där för personen, när som helst, det skulle jag säga är det mest kärleksfulla som man någonsin kan göra.

 

Har du också en kärlekshistoria som du vill dela med dig av? Klicka här!

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!