Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Anna och Linda hittade kärleken på Facebook

Anna Nilsson, 42, och Linda Hedlund, 41, hittade varandra i en grupp på Facebook. Foto: Privat
Anna hade inte planerat att bli kär – men det blev hon, ändå. Foto: Privat

Tack vare en grupp på Facebook hittade Anna Nilsson sin själsfrände Linda Hedlund.

Från första stund kändes det rätt – och kärleken var ett faktum.

– Varje sekund tillsammans med henne är värdefull, säger Anna.

Anna Nilsson, 42, träffade sin stora kärlek Linda Hedlund, 41, genom en grupp på Facebook för tre år sedan. Hon hade inte planerat att träffa en partner – men känslorna ville annat.

– Gruppen är för lesbiska kvinnor över 35. Det är ingen dejtingsida, mer ett forum där man kan samlas. För skojs skull skulle vi medlemmar lägga upp presentationsvideor av oss själva, när Linda såg min video tyckte hon att jag verkade intressant. Jag såg hennes video också och kände att det var någonting särskilt med henne, säger Anna.

Den 8 februari 2016 landade ett meddelande i Annas inkorg, skrivet av Linda: 

”Hej! Ville egentligen bara säga att jag tycker du är fin. Ha en fortsatt fin kväll”. 

Det blev starten på parets kärlekssaga. 

– Vi pratade fram och tillbaka, en vecka senare bytte vi telefonnummer. Vår kommunikation flöt bara på, det kändes som att vi hade känt varandra hela livet. Vi hade samma värderingar och samma syn på allting.

Linda tog kontakt med Anna genom ett meddelande, därefter växte kärleken fram. Foto: Privat

Introducerades för familjen

Senare samma månad arrangerade Anna Nilsson en fest med Melodifestivalen-tema hemma i sin lägenhet, i Göteborg. Linda, som bodde i Södertälje, bjöds in.

– Hon åkte till Göteborg och kände ingen på festen, det var första gången vi träffades. Men det kändes rätt. När Linda skulle åka hem kände jag att jag höll på att falla för henne.

I slutet av maj blev de två ett par på riktigt. Anna, som har två tonårsdöttrar sedan ett tidigare förhållande, tog det försiktigt i början i respekt mot sina barn. Men Linda visade sig komma bra överens med alla familjemedlemmar som hon introducerades för – och allting flöt på, utan motstånd.

– Jag visste att de bara behövde träffa henne och känna vilken fantastisk människa hon är, då skulle allt gå bra. Nu älskar hela min familj Linda, säger hon.

Paret förlovade sig i början av 2018 och de ser ljust på framtiden ihop. Foto: Privat

Gick ner på knä och friade

Några månader senare packade Linda Hedlund ihop sitt liv i Södertälje och flyttade till Göteborg, för att få vara med sin älskade flickvän.

För drygt ett år sedan friade Anna – och Linda sa ja.

– Jag överraskade Linda genom att dyka upp på hennes kollegers bröllop, hon trodde inte att jag skulle komma dit. På natten gick jag ner på knä och friade till henne, nu är vi förlovade. 

– Linda är en fantastisk, klok och omtänksam människa. Hon får mig att känna mig älskad. Varje sekund tillsammans med henne är värdefull.

 

Har du också en kärlekshistoria som du vill dela med dig av? Klicka här!

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!