Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Åkerman byter gärna staterna mot Falsterbo

Foto: Sara Strandlund

FALSTERBO/SKANÖR. Musikern och modellen Jennifer Åkerman som vi såg i "Let's dance" i våras, lämnar varje sommar Hollywood för Falsterbo.

- Det är skönt att lämna USA, det finns inget bättre än den svenska sommaren, säger Jennifer Åkerman.

Jennifer Åkerman, lillasyster till Hollywoodstjärnan Malin Åkerman, som nyligen fyllde 24, har firat i stort sett varje födelsedag i Falsterbo där familjen sedan länge har ett hus. För tillfället pendlar Jennifer mellan Falsterbo och Malmö, där hon håller på att spela in en skiva med bandet Jaxx. Den modellande musikern som annars flänger fram och tillbaka mellan New York och Los Angeles tycker att det är uppfriskande att tillbringa sommaren i Sverige.

- Det är skönt att komma ifrån USA och Los Angeles. Här är det mycket lugnare och jag får ny inspiration. Falsterbo ligger mig varmt om hjärtat. Det är kul på sommaren, det är många vänner som kommer hit då, säger Jennifer till Kvällsposten.

Hennes favoritställen

Till Jennifers lokala favoritställen hör Kust café och italienska restaurangen Da Aldo, där födelsedagen firades tillsammans med familjen. Annars är det förstås stranden som gäller.

- Det finns inget bättre än svenska sommaren. Det har varit så fint väder nu i sommar och bra hålligång med dj-bås på stranden, det är nästan som Los Angeles, haha.

Kommer syrran Malin Åkerman också till Falsterbo i sommar?

- Malin kommer tyvärr inte komma, de stannar i Los Angeles. De har massa gäster i sommar.

Träffade nykomlingen

Du har ju blivit moster, har du träffat Malins nya bebis?

- Ja, det är fantastiskt, jag är den enda i familjen som har träffat lilla Sebastian, jag åkte över dit för en månad sen. Han är fantastiskt söt!

Vad har du för planer framöver?

- Jag och mitt band har nyss spelat på Noa-festivalen i Falsterbo/Skanör, jättekul. Nu gäller det att ta vara på tiden i Sverige, sen väntar spelningar i USA i september.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!