Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Cyklist på stöldturné – slog till mot fruktaffär och frisör

Följ senaste nytt i Expressen TV – vi sänder direkt mellan 07 och 23 varje vardag och mellan 11 och 20 på helger.
Foto: Google maps

Under natten drabbades en frisersalong, en restaurang och en fruktaffär av inbrott av en man på cykel.

Han kunde tidigt under måndagsmorgonen gripas.

Mannen – som är i 45-årsåldern – misstänks nu för inbrott. 

Det första larmet kom in klockan 03.00.

En väktare upptäckte då ett inbrott i en frisersalong på Rådmansgatan i Malmö där en man lämnat på cykel. Polisen skickades ut till området för kontroll men ingen kunde gripas.

Endast 35 minuter senare kom nästa larm. Denna gång gällande ett inbrott i en restaurang på Drottninggatan där någon slagit sönder en ruta och sedan tagit sig in. Ingen gärningsman var kvar vid restaurangen när polisen kom fram. 

Man i 45-årsåldern

Klockan 04.09 kom ytterligare ett larm från en fruktaffär på Köpenhamnsvägen. Någon hade gjort inbrott på okänt vis och eventuellt fått med sig stöldgods. Först klockan 04.33 hittade polisen den misstänkta gärningspersonen.

Det rör sig om en man i 45-årsåldern som stämde in på de vittnesuppgifter polisen fått från de tidigare inbrotten. Mannen hade varit på en stöldturné och hade gods på sig som tros komma från något eller några av nattens inbrott i centrala Malmö.

Han greps av polis misstänkt för inbrott.