Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

20-åring hotad med tillhygge i Borgholm

En man i 20-årsåldern blev natten till söndag hotad med tillhygge och nedtvingad på marken av flera personer i centrala Köpingsvik utanför Borgholm. Gärningsmännen som fortfarande är på fri fot var för 20-åringen okända personer.

Strax före klockan två natten mot söndag inkom ett larm till polisen på Öland. En 20-åring ska ha hotats av ett antal personer som kom körandes i bil. 

– En man i 20-årsåldern som befinner sig på Skåle Grindsvägen i centrala Köpingsvik. En bil kör fram till honom. Fyra-fem personer hoppar ut, tvingar ner honom på marken, hotar honom och kör sedan därifrån, säger Patrik Fors, presstalesperson på polisregion syd. 

Gärningsmännen är för 20-åringen okända personer och ska använt någon form av tillhygge när de attackerade honom. 20-åringen är oskadd och polisen har förhört honom i hans hem. 

En anmälan om grovt olaga hot är upprättad men igen person är gripen.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!