Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

10 läsare: Därför väljer vi Kvällsposten i sommar

En tidning med journalistik i världsklass. 

Och som dessutom är fylld med korsord, pyssel, sommarväder och senaste nytt.
Anledningarna till att välja Kvällsposten är många.

Och i tidningen finns det något för alla – så kom ihåg att köpa med en extra tidning till nära och kära. 

Detta får du i Kvällsposten varje dag i sommar:

Senaste nytt

Journalistik i världsklass och alla nyheter. Med Kvällsposten håller du dig uppdaterad hela sommaren och missar inget som händer i Sverige och världen. 

Korsord och pyssel

Ta med dig tidningen till stranden eller koppla av i fåtöljen hemma med korsorden och pysslen som finns i tidningen varje dag. Under veckan finns det tre sidor kryss och pyssel, under helgerna får du fem sidor hjärngympa inklusive ett klurigt quiz. 

Väder

Under sommaren finns det väl inget som är så viktigt som vädret? Därför får du med Kvällsposten extra väderprognoser under hela sommaren. Med 13-dygnsprognos, badtemperaturer och sjöväder kommer du få full koll. 

Samla och få

Under perioden 14 till 28 juni kommer det gömma sig en geting med sommarkrans i Kvällsposten. När du har hittat åtta gömda getingar skickar du in dem till Kvällsposten – och får en Sverigelott. Du måste vara över 18 år för att få vara med och ta del av erbjudandet.

Du skickar de utklippta Getingarna i ett kuvert till SRHB, Box 99, 272 22 Simrishamn. Skriv också ditt namn och adress på en lapp i kuvertet.

10 LÄSARE: DÄRFÖR VÄLJER VI KVÄLLSPOSTEN:

Emelie Thurban, 35, barnmorska, Österslöv.Foto: JENS CHRISTIAN

Emelie Thurban, 35, barnmorska, Österslöv:

– Jag läser den framför allt på helgen. Mina bröder sålde tidningen. Tidningen är ett strandminne, pappa köper alltid den när vi ska till stranden. Jag kommer ihåg när man var liten så läste man alltid ”så här blir det i sommar”.

***

Kristin Johansson, 34, undersköterska, Everöd, med dottern Roxanna, 12.Foto: JENS CHRISTIAN

Kristin Johansson, 34, undersköterska, Everöd, med dottern Roxanna, 12:

– Min pappa läste alltid Kvällsposten så det har följt med. Jag läser den framför allt via mobilen i dag. Jag blev faktiskt kontaktad av Kvällsposten för ett tag sedan då jag såg inbrottet med hjullastaren i Everöd, jag tog en bild och skickade till tidningen.

***

Rosita Klingheim, 70, lärare, Åhus.Foto: JENS CHRISTIAN

Rosita Klingheim, 70, lärare, Åhus:

– Jag är ju en Malmötös så den köptes alltid när man bodde i Malmö. Det är mer en tradition att köpa den för att den är södra Sveriges tidning och är man uppvuxen i Malmö så är det den som gäller. Jag läser gärna de allmänna händelserna.

***

Per Eliasson, 46, butiksbiträde, Kristianstad.Foto: JENS CHRISTIAN

Per Eliasson, 46, butiksbiträde, Kristianstad:

– Jag hjälpte min syster att sälja den men det är många år sedan nu. När jag köper en kvällstidning så är det Kvällsposten jag köper.

***

 

Isabella Forthman, snickare, Åhus.Foto: JENS CHRISTIAN

Isabella Forthman, snickare, Åhus:

– Jag köper den framför allt på helgen, jag gillar helgbilagan väldigt mycket. Den är bra för där är mycket att läsa. Den har korsord och en del skvaller också.

***

Margaretha Friström, 69, pensionär, Bromölla.Foto: JENS CHRISTIAN

Margaretha Friström, 69, pensionär, Bromölla:

– I dag läser jag den via appen. Kvällsposten försvinner in i Expressen mycket mer nu och det är lite synd tycker jag.

***

Pålle Persson, 67, pensionär och tidigare egenföretagare, Tyringe.Foto: JENS CHRISTIAN

Pålle Persson, 67, pensionär och tidigare egenföretagare, Tyringe:

– Jag är uppväxt med Kvällsposten. Min fru har till och med sålt den. Jag läsare gärna sporten och då om Rögle och MFF. Tidningen är en trevlig del av fikan, att kunna bläddra i den under tiden.

***

Stefan Ljunglöf, materialare IFK Kristianstad, Kristianstad.Foto: JENS CHRISTIAN

Stefan Ljunglöf, materialare IFK Kristianstad, Kristianstad:

– Jag har växt upp med tidningen. Gillar att läsa om Skånesporten. När jag i dag köper tidningen så är det på helgen. Det är skönt att ha något att bläddra i. När man läser papperstidningen så när man kommer till sista sidan så är den färdig, på nätet så tar det aldrig slut.

***

Micke Mårtensson, 53, transportledare, Huaröd.Foto: JENS CHRISTIAN

Micke Mårtensson, 53, transportledare, Huaröd.

– Jag sålde faktisk tidningen under ett antal år som ung. Jag har alltid läst den och fram till för ett antal år sedan köpte jag papperstidningen men har nu gått över helt till den digitala. Det var nyttigt och bra att sälja tidningen som ung, man lärde sig vikten av att tjäna egna pengar och veta dess värde. Jag tycker att kvalitén på innehållet har varierat under åren men det är en skånsk tidning och det är viktigt.

***

FEM KVP-REPORTAGE DU INTE FÅR MISSA