Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nytt nyhetsbrev från kulturchef Karin Olsson

Karin Olsson, kulturchef och biträdande chefredaktör på Expressen.
Foto: OLLE SPORRONG

Häng med i debatten och ta del av de mest spännande händelserna i kulturvärlden just nu.

Så här gör du för att signa upp dig på Expressens Kulturbrev.

Detta är en kulturartikel, där skribenter kan uttrycka personliga åsikter och göra bedömningar av konstnärliga verk.

KULTURBREVET. Vill du ha koll på de senaste vändningarna i de pågående kulturbråken, de vassaste inläggen i kulturdebatten och tips på vilken bok du kan läsa härnäst? 

Som prenumerant på Kulturbrevet får du varje vecka ett nyhetsbrev från Expressens kulturchef Karin Olsson direkt i din inkorg. Veckans brev kommer bland annat handla om debatten och händelserna i efterdyningarna av konstnären Lars Vilks död.

– Det blir ett kvickt och effektivt ögonkast på det vassaste och mest spännande i kultursidans utbud just nu, samt en inblick bakom de redaktionella kulisserna. Den som vill hänga med i kultursamtalet ska få utmärkt service, säger Karin Olsson. 

Varje brev kommer dessutom att innehålla ett nyskrivet boktips från Expressens litteraturkritiker och redaktör Victor Malm. Han inleder med ett smakprov från både Nobelprisets och den konstnärliga hädelsens historia. 

– Jag hoppas kunna erbjuda läsarna oväntad vägledning, bortom det dagliga flödet. Det finns som bekant en bok för varje tillfälle, och hittar man rätt kan den ge nuet ett oanat djup.

Allt du behöver göra för att prenumerera är att fylla i din mejladress nedan och sedan hålla koll i din inkorg de närmsta dagarna.

Kulturbrevet skickas sedan ut en gång i veckan på onsdagar.