Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

Gardell: ”Jag blir inte bjuden på deras kalas”

Jonas Gardell är aktuell med nya boken ”Ett lyckligare år” där han dyker ner i den hemliga låda med bekännelser som den kristne 1800-talsfilosofen Pontus Wikner lämnade efter sig och knyter ihop historien med den första demonstrationen i Sverige för homosexuellas rättigheter.

Daniel Sjölin frågar författaren hur mycket lyckligare det är nu, 2021? 

Det blir ett samtal om gayrörelsens historia, grabbigheten i branschen och komiker som Soran Ismail, Måns Möller och Özz Nûjen.

– Förut var jag mycket stolt komiker. Nu är jag inte komiker längre, säger Jonas Gardell.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.