Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

”Folk tänker nog att jag är en hycklare”

Humorkontot Dyngbaggegalan har över en halv miljon följare på Instagram och följs av såväl influencers som partiledare från hela det politiska spektrumet. Det började som ett utpräglat filmkonto, men uppmärksammar allt oftare ämnen som står högt på den samtidspolitiska agendan.

Under våren har innehållet bland annat kretsat kring coronademonstrationer, reality-tv, cancelkultur och gangsterrap. 

Bakom kontot står 32-årige Leo Vene. 

Essy Klingberg möter honom för att diskutera nätdrev, publicistiskt ansvar i den digitala tidsåldern, och huruvida det egentligen är kul med lyteskomik.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.