Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Recept: Så gör du en dödbakad torsk

Paolo Roberto inför lanseringen av kokboken ”Mina fastrars mat” 2007.Foto: MIKAEL SJÖBERG
Paolo Roberto grillas.Foto: JOHAN ADELGREN
Ankan.Foto: - - / EXP TECKNARE

Ankans recept för en aktuell anrättning. 

Detta är en kulturartikel, där skribenter kan uttrycka personliga åsikter och göra bedömningar av konstnärliga verk.

DÖDBAKAD TORSK

Lägg långrev bland hyreshajarna

Gör en insats på Östermalm

Få några fula fiskar på kroken

Lägg en medieprofil i fin form

Sylta in honom

Bena ut ryggraden

Gör ett hål i själen

Fyll det med tom bekräftelse

Strö salt i såren

Peppra med frågor

Se honom sprattla på nätet

Låt honom puttra i avsky

Salta efter obehag

Tillsätt ett instagram medielogik (kläm ordentligt på youtuben!)

Strö på rikligt med fiskskämt från vitshusboden

Mosa ner lågt hängande frukt från memefacket

Blanda in lösa åsikter från opinionshyllan

Slå på tyckluftskokaren och gör en hot take

Känn avsmaken när nättorskarna försvarar en bundsförvant

Reducera pasta från butikshyllorna

Låt butiksägarna smeta över sitt goda samvete

Servera till tingsrätt

Sätt lite sorgkant på anrättningen genom att påminna dig om de solkiga ödena längst ner på botten

Ryck på axlarna, blunda och svälj