Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han var en känslig kille med en välsvarvad lem

Ankan på nya äventyr.Foto: - - / EXP TECKNARE
In vino veritas?Foto: Cozy home / Shutterstock

Ankan sätter näbben i en utvald bok.

Detta är en kulturartikel, där skribenter kan uttrycka personliga åsikter och göra bedömningar av konstnärliga verk.

Cybill sippade på sitt tredje glas iskalla chardonnay och log med nyblekta tänder mot Warren samtidigt som hon funderade ut en ny strategi för sitt nystartade hälsobolag för kvinnor i övre inkomstklassen, noterade att inredningen på den nyöppnade bistron där de satt var inredd i en djärv blandning av art deco, nyklassicism och lappländskt pörte, viftade med sitt blänkande Amex Black-kort mot den välpumpade servitören och tänkte på några fruktansvärda trauman från tonåren.

Warren tog en klunk till av sin old fashioned, som han hade bett att få med en extra tesked socker eftersom han inte var rädd att bejaka den oskyldige pojken inom sig. Han såg på henne med sina azurblå ögon på ett sätt som inte gick att tolka på annat sätt än att han ville kasta upp henne på bordet och köra sin välsvarvade lem i botten på henne, på ett samtidigt ömsint och finkänsligt vis, där han också var medveten om hennes behov som kvinna.

”Du måste förstå att jag är en stark och självständig kvinna”, sa Cybill på ett starkt och självständigt vis.

”Det kanske kan verka som om jag bara är ett hänförande ansikte ovanpå en välgymmad kropp, förankrad i en penis som inte bara är intagande att titta på utan också är i princip outtröttlig”, sa Warren mjukt men ändå manligt, ”men jag är också en känslig kille som verkligen förstår kvinnors behov av att driva entreprenöriell verksamhet.”

”Warren! Vi går till ditt hotellrum och älskar passionerat, på det där viset som gör att man efteråt fylls av en sorts vemod och stryker bort en tår!”

”Jag är redo!” sa Warren och gjorde en menande åtbörd mot de välpressade byxorna, där organet hävde sig som ett av Himalayas majestätiska bergsmassiv.

Cybill reste sig häftigt och graciöst.

”Vi går omedelbart! Jag ska bara titta förbi Svenskt Tenn på vägen!”

(Ur ”Guld av skit”, just nu den enda bok du kan köpa på nätbokhandlar, ljudboksappar och där böcker eller något annat säljs. ”Guld av skit” ska inte förväxlas med en annan aktuell bok av Camilla Läckberg.)