Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fakta

Gör: Digital chef & ansvarig utgivare på Bonnier Tidskrifter. Internationell Key Note-föreläsare om digitalisering och sociala medier. Författare till boken "Digital succé - så lyckas du med sociala medier". Sociala medier-expert för SVT Gomorron Sverige.
Född: 1974.
Började skriva för GT: Mina första texter för Expressen skrev jag 2003.
Har tidigare: Mottagit the INMA Awards för Best use of Social Media i San Francisco på tidningsvärldens Oscarsgala (2014), utsedd till 77:e mäktigaste svensk av tidningen Fokus (2015), chefredaktör de senaste tio åren för GT, ToppHälsa, Plaza Kvinna och Allt om Resor. Har grundat motionsloppen ToppLoppet och Göteborgsgirot.
Skriver om: Jämställdhet, digital livsstil och mycket mer.
Gillar: Innovationer! Mod & Passion! Att utveckla nya idéer tillsammans med grymt smarta team, sätta igång nya projekt, våga göra det oväntade - alltid med användaren i fokus. Dessutom: Älskar att gosa med min familj, att skriva, sjunga, njuta av livet, umgås med goda vänner.
Bonusinfo: Brister gärna ut i en aria om jag är på riktigt gott humör. Älskar att sjunga.