Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Fredrik Sjöshult

Missarna som avslöjar de fruktade mördarna

Efter att polisen säkrat DNA-bevisning och blodfynd i kombination med ett skoavtryck i stugans trappa erkände till slut Mohammad Rajabi sin inblandning i Arbogafallet.

Mördare som fastnat på bild med samma skor som satt avtryck på mordplatsen, en bild av en liten del av handske och en till synes utbränd tunna som var full med bevis.

Blodfläckar, en bit masonit och en bagagerumsmatta.

Expressens kriminalkrönikör Fredrik Sjöshult visar bilderna som gjorde att mördarna Christine Schürrer, Edvin Gyllensvaan, Billy Fagerström, Toni Alldén, Sara Lundblad, Mohammad Rajabi och Nerijus Bilevicius lyckligtvis nu sitter inlåsta.

Detta är en krönika. Analys och ställningstaganden är skribentens.

Expressen premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Lars, 38: Så var det att ligga i respirator

Drabbades av svåra hallucinationer • Vädjan under corona

10 bästa pandemifilmerna att titta på hemma just nu

MARIA BRANDER: Mitt i krisen längtar vi efter påhittade katastrofer

Världens starka reaktioner på ”Sveriges experiment”

Uppmärksammas för strategin mot corona • ”Rysk roulette” • Tegnells svar