Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Diamant Salihu

Nätmobb som eldas upp av extremsajterna

De förökar sig som mördarsniglar.

Nu är det dags att skicka hem mördare, våldtäktsmän och knarksmugglare.

Detta är en krönika. Analys och ställningstaganden är skribentens.

Jag vet inte var jag ska börja.

Den 35-åriga bedragerskan flydde sitt eget hemland där hon dömts till flera års fängelse för bedrägeri. Hon är nu dömd till 25 års fängelse för bedrägeri och människosmuggling. En 41-årig man sitter på livstids fängelse för narkotikasmuggling – han fångades med sex kilo metamfetamin dolt i väskornas foder. En 50-årig man dömdes för sexuella övergrepp mot minderårig och dömdes till ett livslångt fängelsestraff.

Två män dömdes för människohandel för att ha varit med och byggt en verksamhet där kvinnor skulle posera nakna framför webbkameror. Sedan har vi mannen i 50-årsåldern som mördade en prostituerad kvinna på sitt hotellrum. Efteråt gömde han kroppen i en stor väska som han dumpade på en byggarbetsplats.

Ni kanske inte tror att jag vågar skriva sanningen om deras ursprung? Jodå. Alla brottslingarna i exemplen här ovan är svenskar. De har mördat i Thailand, bedragit i Etiopien, sexutnyttjat i USA och smugglat narkotika i Indonesien.

Det finns svenskar som beter sig som vidriga parasiter var de än invandrar. Och vi finns i stort sett överallt, enligt Svenskar i Världen. 150 000 i USA. 90 000 i Storbritannien. 90 000 i Norge och lika många i Spanien. 30 000 i Frankrike. 23 000 i Tyskland. 20 000 i Thailand.

Vart svenskarna än migrerar blir de ett integrationsproblem. Man bosätter sig med landsmän, öppnar egna restauranger och fik, ockuperar stora parker för att fira medeltida högtider.

Svenskarna förför lokalbefolkningen och risken finns att de förökar sig som loppor.

Varför ska svenskar åka dit och ta jobben från dem som hör hemma där och sprida elände omkring sig? Jävla parasister!

Trots gästfriheten begår svenskar åtskilliga brott i länderna där människorna öppnat sina hjärtan. Är det inte dags att invånarna i dessa länder protesterar och säger ifrån? Borde de inte bränna kors och midsommarstänger?

Det vore förstås helt absurt att resonera på det här sättet. Men det är ju precis det som sker i Sverige för att en asylsökande man mördat en mor och hennes son på Ikea i Västerås. En nätmobb eldas upp av extremsajter och riksdagspolitiker så att kors bränns utanför asylboenden och krigsflyktingar måste oroa sig för sina barns säkerhet i Sverige.

Under de senaste tio åren har 380 000 människor sökt asyl i Sverige. Drygt 41 procent av dessa har fått stanna i Sverige. Det är ungefär 15 600 per år. Ska de alla klumpas ihop och bli medskyldiga för en ensam galnings dåd?

Hittills har jag inte sett att svenskar som folkgrupp behövt ta ansvar för sina landsmän. Än mindre har svenskar ställts till svars eller mordhotats för vad enstaka kriminella från Polen, Balkan, Somalia, Eritrea eller Syrien gjort. Om du inte vill kopplas ihop med den svenske pedofilen i USA eller den svenske mördaren i Thailand, inser du också hur idiotiskt det är att en mördare på Ikea ska representera hundratusentals vitt skilda människor.

Det är ju logiskt, eller hur? Tyvärr är många förblindade av sitt främlingsfientliga hat. Ett bättre ord är möjligen hjärntvättade. Därmed har hatsajterna lyckats med sina publiceringar.