Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anne-Sofie Näslund

Tv-ankaret pekas ut som svinet i "Girls"

Vem skådespelaren Corey Stoll ska föreställa i serien "Girls"? CNN-stjärnan Anderson Cooper.Foto: Charles Sykes / AP TT NYHETSBYRÅN
"Girls"-skaparen Lena Dunham.Foto: Stewart Cook/Rex

Veckans skvallrigaste snackis?

Vem skådespelaren Corey Stoll ska föreställa i serien "Girls".

Lågoddsaren: CNN-stjärnan Anderson Cooper.

Detta är en krönika. Analys och ställningstaganden är skribentens.

FAKTA

HISSAR:

Träffade familjen Avery från Netflixs dokumentärserie "Making a Murderer" (krönikerade om detta i söndags) men värt att nämna igen för alla som engagerat sig i fallet: Enligt Stevens mamma har nya advokaten grejer på gång och familjen tror att han är ute innan året är slut.

DISSAR:

Glamour som placerar Amy Schumer i sin "plus size"-special. Enligt Schumer själv är hon storlek 36-38 och undrar därför vad tidningen skickar ut för signaler till unga tjejer som "ser henne kropp och tror att det är att vara plus size".

VI SåG:

Nya Netflix-serien "Flaked". Jag gillar Will Arnett och älskar Venice Beach, men det enda som händer är att två "dudes" (som de envisas med att kallar varandra) tjafsar om vem som ska få dejta heta tjejen.

PSSST....

En sista grej om mitt möte med Steven Averys familj: Mamman Dolores Avery var också ett stort fan av "Making a Murderer". Hon har sett vartenda avsnitt, och tyckte skaparna gjorde ett bra jobb, men det blev inget binge-watchande som för oss andra. För känslomässigt krävande och för tröttsamt var förklaringen. "Ett avsnitt i taget, mer än så orkade jag inte med, då hade jag somnat" förklarade hon.

Om ni är i fas med nya avsnitten av "Girls" har ni hunnit bekanta er med en snygg, framgångsrik man som jobbar som nyhetsankare och verkar känna alla - inklusive Vogues Hamish Bowles som dyker upp i en bejublad cameoroll.

I serien heter mannen Dill Harcourt och får Hannahs kompis Elijah (Andrew Rannells) på fall.

Den stora frågan är vem han är i verkligheten.

 

New Yorks mediefolk har tisslat och tasslat om denna triviala viktighet i veckor.

"Det är Anderson Cooper" hör jag från tvärsäkra håll, medan nöjessajterna garderar med ett "löst baserat på...".

Corey Stoll själv (känd från Ant-Man, The Bourne Legacy och House of Cards) ökar på mystiken genom att bekräfta att hans rollfigur är baserad på en verklig person och sen säga att han inte kan kommentera.

"Så om jag säger Anderson Cooper..." försöker HBTQ-sajten Queertys reporter. "Jag vet inte, jag spelade bara Dill Harcourt" blir svaret.

 

Den riktiga Cooper är högaktuell med dokumentärserien "Nothing Left Unsaid" om sin mamma, den färgstarka konstnären och designern Gloria Vanderbilt, som hade premiär i lördags. Recensionerna har varit blandade, Vanity Fair menar att de borde ha grävt djupare.

New York Post reporter är intresserad av mamman men kan inte låta bli att fråga om "Girls"-ryktet när han har chansen.

Cooper blir smickrad, men verkar själv osäker: "Jag är besatt av serien, men några avsnitt efter. Jag träffade precis Lena Dunham på Sundance-festivalen och hon sa inget". Ouch.

Ingen som faktiskt är i fas med avsnitten kan ha upplyst Cooper om att Dill Harcourt verkar vara en New York-flaky douchebag.