Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kunglig valplycka hos norska kronprinsparet

Nio skäl att ta sommarlov. De nio lurviga valparna av rasen labradoodle har för tillfället sommarlov med den norska kungafamiljen.Foto: Veronica Melå
Valpigt värre. De nio små valparna verkar leva som prinsar och prinsessor i sommarhuset Dvergsøya utanför Kristiansand.Foto: Veronica Melå
Pudelpuss. Kronprinsessan Mette-Marit gosar med en av hunden Milly Kakaos valpar.Foto: Veronica Melå

Norska  kronprinsfamiljen har fått tillökning – i form av valpar.

Det är familjens hund, Milly Kakao som står för tillskottet, lagom till kungabarnens sommarlov.

Det råder visserligen inte babyboom i den norska kungafamiljen, men väl har de fått nytillskott av nio små lurviga hundvalparna som är av rasen labradoodle, en blandning av labrador och stor pudel. Nyligen publicerade det norska kungahuset nytagna bilder på valparna och kronprinsfamiljen, som är tagna vid familjens sommarhus Dvergsøya utanför Kristiansand.

Perfekt sommarlovstajming

Kronprinsfamiljen fick hunden Milly Kakao redan när hon var fyra månader gammal och är i dag en kär familjemedlem.

Valparna föddes lagom till sommarlovet, vilket gör nu att de är en kär attraktion för hela familjen – i synnerhet för barnen. Det är ännu inte klart om familjen kommer behålla någon av valparna.