Wellies pt: Strössla rörelse över din dag – bli piggare

Att röra på sig är fantastiskt på många sätt.

Med små medel kan du bli piggare, gladare och få mer energi.

– Strössla rörelse över din vardag så att den och du och din kropp blir lite skönare, säger Erika Kits Gölevik, träningscoach i nya hälsoappen Wellie.

Andra har också läst

Trött och hängig? På dåligt humör?

Med små medel kan du förbättra din ork, energinivå och humör.

– Jag gillar uttrycket att strössla godsaker över sitt liv så att det blir lite skönare. Strössla rörelse över din vardag, säger hälsoappen Wellies träningscoach Erika Kits Gölevik.

Kom i gång med Wellie! Läs mer och bli medlem här 

"Det kommer få dig att känna dig piggare"

Träning behöver inte betyda att lyfta vikter på gymmet, svettas i löpspår och få blodsmak i munnen. Erikas filosofi är att all rörelse är träning - det kan vara de där benböjen du gör medan pastan kokar, morgonyogan eller leken med barnen på gräsmattan.

Bli den där personen som reser sig upp och hämtar kaffe, stå på ett ben när du borstar tänderna, lek med barnen, gör några knäböj när du diskar, tipsar hon.

– Strössla rörelse över din vardag! Det kommer få dig att känna dig piggare, skönare i kroppen, du kommer ha mer energi över dagen och du kommer bli gladare!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Exklusivt nyhetsbrev för din hälsa varje vecka - Anmäl dig här