Foto: Juan Herrero

Världens 10 galnaste bröllop?

Skulle du kunna gifta dig i ett spökhus? Eller kanske på en soptipp?
Sajten Listverse.com har listat 10 crazy bröllop och frågan är -kan det bli galnare?
Bara fantasin sätter gränserna, men smaken är som bekant delad.
Foto: Foto: Binod Joshi
Foto: Foto: Anna Widoff
Foto: Foto: Collin Reid
Foto: Foto: Juan Herrero
Bröllop på Taco Bell eller McD - valet är ditt... Foto: Foto: B Mosher
Foto: Foto: Jj De Neyer/Splash News

10. Somliga tar det stora steget till nya höjder, i detta fall 50 meter upp i luften. Brudparet spändes fast i selar och hissades upp innan de kastade sig in i en ny framtid.
9. Varför inte passa på att röja undan bjudningsbestyren samtidigt som ceremonin? Ett par i USA gjorde slag i saken och gifte sig på McDonalds. –Jag kan inte tänka mig ett mer romantiskt sammanhang, kommenterade bruden.8. Att dela sitt intresse med sin äkta hälft kan vara en källa till glädje. För clownerna Roadkill Raccoon och Reddish Raddish som gängade sig i full clownmundering är det onekligen fallet.7. När man är kär svävar fram på moln, sägs det. Det räckte dock inte för detta brittiska par som gifte sig stående på varsitt flygplan.6. Pastor Darrell Best erbjuder blivande brudpar möjligheten att gifta sig i hans, till ett litet kapell ombyggda, brandbil.5. Varför rätta sig efter det präktiga? Detta par valde att gifta sig på spökhusets kyrkogård. Brudgummen levererades i en kista och brudens inspiration var filmen Carrie.
4. För somliga sjunker äktenskapet som en sten. I Florida erbjuds möjligheten att både gifta sig och spendera sin smekmånad sju meter under vatten.
3. Att skaffa kläder till bröllopet kan vara ett gissel för både paret och gästerna. Detta löste 29 par på enklaste möjliga sätt. Ett av världens största nudistbröllop var ett faktum.
2. Är äktenskapet skräp? Det var i varje fall ett inslag i detta pars bröllop. Brudgummen insisterade på platsen där de träffats – en soptipp.
1. De första att ingå äktenskap på världen högsta punkt, Mount Everest, var ett par från Nepal. Tio minuter spenderades på bergets topp för att utbyta löften.Text: Carl Fridh Kleberg

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Topphälsa + hårvård från Antonio Axu för 199 kr. Köp nu!