Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Publicerad 30 nov 2010 08:05

Uppdaterad 30 nov 2010 09:09

Varför duger inte vi svenska män?

Kräsen kvinna eller inte rätt man? OBS! Personerna på bilden har inget med artikeln att göra.

Kräsen kvinna eller inte rätt man? OBS! Personerna på bilden har inget med artikeln att göra.

Foto: David De Lossy/Thinkstock.com

Har du frågor om relationer, sex och kärlek? Skicka dem till vår samlevnadsexpert Katerina Janouch på adressen sex@expressen.se
Fråga: Varför är svenska kvinnor så kräsna mot svenska män? Jag har varit med på olika kontaktsajter på nätet, men där finns inte en enda seriös svensk kvinna. Skulle jag åka till ett annat land är det inga problem. Svenska kvinnor säger att vi män misshandlar dem, men det kanske beror på att kvinnorna söker spänning med mycket yngre män?
Själv är jag 53. Åker jag till Asien så får jag hur många kvinnor som helst, men det blir jättedyrt att ta dem till Sverige.
Besviken man

Svar: Det är svårt att säga vilka kvinnor du mött, men jag tror inte man kan avfärda alla svenska kvinnor på det sättet. Ute på nätet finns det naturligtvis många oseriösa kontaktsökanden och det är lätt att råka ut för dem som är ute efter enbart sex eller pengar. Många utländska kvinnor söker sig till svenska män för att de vill bli försörjda, det finns baktankar där också. Jag tycker inte man ska generalisera, utan se varje fall individuellt.