Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa halsoliv i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
”Den den största skillnaden var nästan den mentala – jag kände mig så mycket piggare och sov bättre”, säger Jane Haglund.”Den den största skillnaden var nästan den mentala – jag kände mig så mycket piggare och sov bättre”, säger Jane Haglund.”Den den största skillnaden var nästan den mentala – jag kände mig så mycket piggare och sov bättre”, säger Jane Haglund.
”Den den största skillnaden var nästan den mentala – jag kände mig så mycket piggare och sov bättre”, säger Jane Haglund. Foto: Privat

Jane, 40: Jag kom i mitt livs form på 10 veckor

Premium Nu kommer nya mildare varianten av stentuffa ”16 weeks of hell”. 

Med hjälp av effektiv hemmaträning och god lågkolhydratkost kan du komma i ditt livs form – på bara tio veckor.

Börja nu och njut av känslan – den kommer redan efter första träningspasset!

– Om man bestämmer sig för att följa programmet till fullo så får man resultat, oavsett ålder eller träningsvana, säger PT:n och kostrådgivaren Karin Franzén Bohman.

En som testat är Jane Haglund, 40.

– Redan efter fyra veckor syntes det jättestor skillnad på kroppen, berättar hon.

Här får du både kostrådgivarens kostprogram med recept och träningsschema.

Jane Haglund, som visar övningarna nedan, följde kost- och träningsprogrammet och gick från otränad till att känna sig starkare och piggare än någonsin. Här berättar hon om sin hälsoresa:

”Jag har alltid älskat att träna och har identifierat mig med en sund och hälsosam livsstil. Sedan kom skadorna och graviditeterna och jag tränade inte på flera år. När läkaren sa att jag var överviktig och riskerade att drabbas av diabetes typ 2, blev det ett brutalt uppvaknande. En av de stora anledningarna till att jag inte tränat var att jag drabbades av magmuskeldelning, så kallad diastas, efter graviditeterna. Mina magmuskler hade inte läkt ihop efter förlossningen, jag hade ingen styrsel i kroppen och fick ont i ryggen bara av att springa några kilometer.