Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa halsoliv i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Influencern Lauren Giraldo och journalisten Kristina Lager har byggt muskler med enkla program.Influencern Lauren Giraldo och journalisten Kristina Lager har byggt muskler med enkla program.Influencern Lauren Giraldo och journalisten Kristina Lager har byggt muskler med enkla program.
”Jag behövde få en kick i min löpning och det fick jag verkligen. Jag sprang minst 20 minuter, riktigt lugnt, varje dag”, säger PT:n Jenny Ström.”Jag behövde få en kick i min löpning och det fick jag verkligen. Jag sprang minst 20 minuter, riktigt lugnt, varje dag”, säger PT:n Jenny Ström.”Jag behövde få en kick i min löpning och det fick jag verkligen. Jag sprang minst 20 minuter, riktigt lugnt, varje dag”, säger PT:n Jenny Ström.
Armhävningar och dips ger en stark överkropp.Armhävningar och dips ger en stark överkropp.Armhävningar och dips ger en stark överkropp.
1 AV 3
Influencern Lauren Giraldo och journalisten Kristina Lager har byggt muskler med enkla program.
Foto: Instagram @laurengiraldo/Privat
2 AV 3
”Jag behövde få en kick i min löpning och det fick jag verkligen. Jag sprang minst 20 minuter, riktigt lugnt, varje dag”, säger PT:n Jenny Ström.
Foto: Shutterstock / Shutterstock
3 AV 3
Armhävningar och dips ger en stark överkropp.
Foto: Shutterstock / Shutterstock

Kanonform på 30 dagar – med enkla utmaningar

Premium Behöver du en nystart i hälsans tecken? Testa en träningsutmaning! 

Här får du det omtalade programmet som bygger en bulligare rumpa, styrkeövningarna som alla klarar och det nya, mysiga sättet att förbättra konditionen. 

– Du får en bättre hållning och känslan av en stark kropp, säger PT:n Jenny Ström.

En som testat är Kristina Lager, 55: 

– Det roligaste var att det faktiskt blev en synlig förändring på bara 30 dagar!

Du har knappast missat dem – alla träningsutmaningar som florerar i sociala medier. PT:n Jenny Ström menar att just en utmaning som löper över en kort tid kan vara en utmärkt kickstart för den som vill komma i gång, men också för den redan tränande som vill utvecklas.

Somliga hinner få synliga muskler på kort tid, och hållningen förbättras