Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa halsoliv i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
1. Professionell köarePå linestanding.com kan du söka jobb som professionell köare åt folk som inte vill, orkar eller har tid att stå i kö.1. Professionell köarePå linestanding.com kan du söka jobb som professionell köare åt folk som inte vill, orkar eller har tid att stå i kö.1. Professionell köarePå linestanding.com kan du söka jobb som professionell köare åt folk som inte vill, orkar eller har tid att stå i kö.
2. Spela dödI London kan du tjäna 300 000 kronor om året på att spela död. London Bridge Experience är de som anställer.2. Spela dödI London kan du tjäna 300 000 kronor om året på att spela död. London Bridge Experience är de som anställer.2. Spela dödI London kan du tjäna 300 000 kronor om året på att spela död. London Bridge Experience är de som anställer.
3. ChipskontrollantGillar du chips? Då kan du söka jobb som chipskontrollant där du får testa kvalitén och äta chips dagen lång.3. ChipskontrollantGillar du chips? Då kan du söka jobb som chipskontrollant där du får testa kvalitén och äta chips dagen lång.3. ChipskontrollantGillar du chips? Då kan du söka jobb som chipskontrollant där du får testa kvalitén och äta chips dagen lång.
4. TampongtestareDet handlar om att testa tampongers form, sugkraft och snörets styrka. Tillverkaren First Quality i Pennsylvania till exempel låter tampongtestarna jobba i skiftgång på åttatimmarspass.4. TampongtestareDet handlar om att testa tampongers form, sugkraft och snörets styrka. Tillverkaren First Quality i Pennsylvania till exempel låter tampongtestarna jobba i skiftgång på åttatimmarspass.4. TampongtestareDet handlar om att testa tampongers form, sugkraft och snörets styrka. Tillverkaren First Quality i Pennsylvania till exempel låter tampongtestarna jobba i skiftgång på åttatimmarspass.
4. Professionell sovareDet finns många forskare och läkare som jobbar med att ta reda på orsaken bakom sömnstörningar och drömmar. Du får betalt för att sova så att de kan studera dig.4. Professionell sovareDet finns många forskare och läkare som jobbar med att ta reda på orsaken bakom sömnstörningar och drömmar. Du får betalt för att sova så att de kan studera dig.4. Professionell sovareDet finns många forskare och läkare som jobbar med att ta reda på orsaken bakom sömnstörningar och drömmar. Du får betalt för att sova så att de kan studera dig.
5. VattenrutschbanetestareHär får du kontrollera höjd, hastighet, vattenmängd, landning och alla andra säkerhetsaspekter.5. VattenrutschbanetestareHär får du kontrollera höjd, hastighet, vattenmängd, landning och alla andra säkerhetsaspekter.5. VattenrutschbanetestareHär får du kontrollera höjd, hastighet, vattenmängd, landning och alla andra säkerhetsaspekter.
6. ChokladtestareHar du bra smaklökar och är en chokladfantast? Både Mars och Nestlé anställer folk med avancerade smaklökar. Gärna kvinnor, som anses ha bättre smaklökar.6. ChokladtestareHar du bra smaklökar och är en chokladfantast? Både Mars och Nestlé anställer folk med avancerade smaklökar. Gärna kvinnor, som anses ha bättre smaklökar.6. ChokladtestareHar du bra smaklökar och är en chokladfantast? Både Mars och Nestlé anställer folk med avancerade smaklökar. Gärna kvinnor, som anses ha bättre smaklökar.
7. MöbeltestareDet går faktiskt att få betalt för att provsitta och provligga möbler åt olika företag.7. MöbeltestareDet går faktiskt att få betalt för att provsitta och provligga möbler åt olika företag.7. MöbeltestareDet går faktiskt att få betalt för att provsitta och provligga möbler åt olika företag.
8. LuktbedömareBland annat får man lukta folk under armhålorna för att utröna verkan av olika deodoranter. Exempelvis på Hilltop Labs i Cincinnati, USA, luktar de anställda på allt från en nedkissad blöja och kattsand till människors armhålor, fötter och andedräkt8. LuktbedömareBland annat får man lukta folk under armhålorna för att utröna verkan av olika deodoranter. Exempelvis på Hilltop Labs i Cincinnati, USA, luktar de anställda på allt från en nedkissad blöja och kattsand till människors armhålor, fötter och andedräkt8. LuktbedömareBland annat får man lukta folk under armhålorna för att utröna verkan av olika deodoranter. Exempelvis på Hilltop Labs i Cincinnati, USA, luktar de anställda på allt från en nedkissad blöja och kattsand till människors armhålor, fötter och andedräkt
9. KondomtestareKontakta olika kondomtillverkare.9. KondomtestareKontakta olika kondomtillverkare.9. KondomtestareKontakta olika kondomtillverkare.
10. Tv-spelstestareTv-spelstestare, kallas även kvalitetssäkringspersonal, kräver en rad praktiska och tekniska färdigheter och stort intresse. Kontakta olika speltillverkare.10. Tv-spelstestareTv-spelstestare, kallas även kvalitetssäkringspersonal, kräver en rad praktiska och tekniska färdigheter och stort intresse. Kontakta olika speltillverkare.10. Tv-spelstestareTv-spelstestare, kallas även kvalitetssäkringspersonal, kräver en rad praktiska och tekniska färdigheter och stort intresse. Kontakta olika speltillverkare.
11. DjurkommunikatörKan du kommunicera med djur? Det finns en förening som heter "Svenska Djurkommunitörsförbundet". De kan ge tips hur du går tillväga.11. DjurkommunikatörKan du kommunicera med djur? Det finns en förening som heter "Svenska Djurkommunitörsförbundet". De kan ge tips hur du går tillväga.11. DjurkommunikatörKan du kommunicera med djur? Det finns en förening som heter "Svenska Djurkommunitörsförbundet". De kan ge tips hur du går tillväga.
12. HundmatsprovsmakareÄven hundmat måste provsmakas. Exempelvis vid ett analyscenter på det delstatliga universitetet i Kansas, USA, är jobbet att bedöma smak, konsistens, ljudnivån på krasandet med mera.12. HundmatsprovsmakareÄven hundmat måste provsmakas. Exempelvis vid ett analyscenter på det delstatliga universitetet i Kansas, USA, är jobbet att bedöma smak, konsistens, ljudnivån på krasandet med mera.12. HundmatsprovsmakareÄven hundmat måste provsmakas. Exempelvis vid ett analyscenter på det delstatliga universitetet i Kansas, USA, är jobbet att bedöma smak, konsistens, ljudnivån på krasandet med mera.
13. ButlerI England är lönen för en nyutexaminerad butler en halv miljon kronor om året. I Mellanöstern kan lönen snabbt mångdubblas, där har en butler ett verkligt statusvärde.http://www.butler-valetschool.co.uk/http://www.butlersguild.com/http://www.butlerschool.com/13. ButlerI England är lönen för en nyutexaminerad butler en halv miljon kronor om året. I Mellanöstern kan lönen snabbt mångdubblas, där har en butler ett verkligt statusvärde.http://www.butler-valetschool.co.uk/http://www.butlersguild.com/http://www.butlerschool.com/13. ButlerI England är lönen för en nyutexaminerad butler en halv miljon kronor om året. I Mellanöstern kan lönen snabbt mångdubblas, där har en butler ett verkligt statusvärde.http://www.butler-valetschool.co.uk/http://www.butlersguild.com/http://www.butlerschool.com/
14. SexcoachI Sverige finns en erotikutbildning som är inspirerad av tantrisk och taoistisk sexualitet. Du kan sen arbeta som sexsibility-coach, coach inom andlig sexualitet, sexcoach, sexrådgivare, sexterapeut med mera.www.starspray.com eller www.afroditesapotek.se14. SexcoachI Sverige finns en erotikutbildning som är inspirerad av tantrisk och taoistisk sexualitet. Du kan sen arbeta som sexsibility-coach, coach inom andlig sexualitet, sexcoach, sexrådgivare, sexterapeut med mera.www.starspray.com eller www.afroditesapotek.se14. SexcoachI Sverige finns en erotikutbildning som är inspirerad av tantrisk och taoistisk sexualitet. Du kan sen arbeta som sexsibility-coach, coach inom andlig sexualitet, sexcoach, sexrådgivare, sexterapeut med mera.www.starspray.com eller www.afroditesapotek.se
15. PrivatdetektivUtför otrohetsutredningar, hitta försvunna personer, eller spåra en skuldsatt affärsman som flyttat utomlands. Uppdragen är många och varierande.Kolla med med www.privatdetektiver.se/15. PrivatdetektivUtför otrohetsutredningar, hitta försvunna personer, eller spåra en skuldsatt affärsman som flyttat utomlands. Uppdragen är många och varierande.Kolla med med www.privatdetektiver.se/15. PrivatdetektivUtför otrohetsutredningar, hitta försvunna personer, eller spåra en skuldsatt affärsman som flyttat utomlands. Uppdragen är många och varierande.Kolla med med www.privatdetektiver.se/
1 AV 16
1. Professionell köarePå linestanding.com kan du söka jobb som professionell köare åt folk som inte vill, orkar eller har tid att stå i kö.
2 AV 16
2. Spela dödI London kan du tjäna 300 000 kronor om året på att spela död. London Bridge Experience är de som anställer.
3 AV 16
3. ChipskontrollantGillar du chips? Då kan du söka jobb som chipskontrollant där du får testa kvalitén och äta chips dagen lång.
Foto: Joerg Beuge
4 AV 16
4. TampongtestareDet handlar om att testa tampongers form, sugkraft och snörets styrka. Tillverkaren First Quality i Pennsylvania till exempel låter tampongtestarna jobba i skiftgång på åttatimmarspass.
Foto: Birgit Reitz-Hofmann
5 AV 16
4. Professionell sovareDet finns många forskare och läkare som jobbar med att ta reda på orsaken bakom sömnstörningar och drömmar. Du får betalt för att sova så att de kan studera dig.
Foto: Igor Zhorov
6 AV 16
5. VattenrutschbanetestareHär får du kontrollera höjd, hastighet, vattenmängd, landning och alla andra säkerhetsaspekter.
Foto: Jan Mika
7 AV 16
6. ChokladtestareHar du bra smaklökar och är en chokladfantast? Både Mars och Nestlé anställer folk med avancerade smaklökar. Gärna kvinnor, som anses ha bättre smaklökar.
8 AV 16
7. MöbeltestareDet går faktiskt att få betalt för att provsitta och provligga möbler åt olika företag.
9 AV 16
8. LuktbedömareBland annat får man lukta folk under armhålorna för att utröna verkan av olika deodoranter. Exempelvis på Hilltop Labs i Cincinnati, USA, luktar de anställda på allt från en nedkissad blöja och kattsand till människors armhålor, fötter och andedräkt
Foto: George Dolgikh
10 AV 16
9. KondomtestareKontakta olika kondomtillverkare.
Foto: Joerg Beuge
11 AV 16
10. Tv-spelstestareTv-spelstestare, kallas även kvalitetssäkringspersonal, kräver en rad praktiska och tekniska färdigheter och stort intresse. Kontakta olika speltillverkare.
12 AV 16
11. DjurkommunikatörKan du kommunicera med djur? Det finns en förening som heter "Svenska Djurkommunitörsförbundet". De kan ge tips hur du går tillväga.
Foto: Joerg Beuge
13 AV 16
12. HundmatsprovsmakareÄven hundmat måste provsmakas. Exempelvis vid ett analyscenter på det delstatliga universitetet i Kansas, USA, är jobbet att bedöma smak, konsistens, ljudnivån på krasandet med mera.
14 AV 16
13. ButlerI England är lönen för en nyutexaminerad butler en halv miljon kronor om året. I Mellanöstern kan lönen snabbt mångdubblas, där har en butler ett verkligt statusvärde.http://www.butler-valetschool.co.uk/http://www.butlersguild.com/http://www.butlerschool.com/
Foto: Leah-Anne Thompson
15 AV 16
14. SexcoachI Sverige finns en erotikutbildning som är inspirerad av tantrisk och taoistisk sexualitet. Du kan sen arbeta som sexsibility-coach, coach inom andlig sexualitet, sexcoach, sexrådgivare, sexterapeut med mera.www.starspray.com eller www.afroditesapotek.se
Foto: Lev Dolgachov
16 AV 16
15. PrivatdetektivUtför otrohetsutredningar, hitta försvunna personer, eller spåra en skuldsatt affärsman som flyttat utomlands. Uppdragen är många och varierande.Kolla med med www.privatdetektiver.se/
Foto: Elnur Amikishiyev

Stressad över att hitta jobb? Här är 15 du inte visste fanns

Är du stressad över att inte hitta något jobb?

Vad sägs om professionell sovare, chokladtestare eller sexcoach?

Här tipsar vi om 15 jobb som du inte visste fanns.

Den svenska arbetsmarknaden är tuff. Och Arbetsförmedlingen har spelat ut sin roll, tycker många. Att inte ha ett jobb kan göra att man tappar sin identitet, inte känner sig uppskattad och till och med orsaka depression. Då gäller det att tänka utanför boxen. Är du bara beredd att röra dig över gränserna och gillar nya utmaningar då ska du kolla in dessa tips.

Se bildspecialet ovan.