Socker. Alec Baldwin med fästmön Hilaria Thomas.
Socker. Alec Baldwin med fästmön Hilaria Thomas. Foto: Jacovides-Borde-Moreau / Bestimage

Sockret var boven i Alec Baldwins drama

Att stryka sockret gav resultat. På bara fyra månader rasade skådisen Alec Baldwin 14 kilo!

Den 54-årige skådespelaren Alec Baldwin mår bättre än någonsin. Han har nämligen lyckats tappa rejält i vikt. Tricket?

- Jag slutade med socker och gick ner närmare 14 kilo på fyra månader. Det är fantastiskt, har han sagt till Access Hollywood.

Före. Foto: Foto: Peter Kramer
Alec Baldwin har alltså valt att gå samma väg som många anhängare av LCHF. Från att ha dragits med ett antal överflödiga trivselkilon har han nu lyckats få en betydlig slankare figur.

- Jag pratade med en läkare och sa att jag bara går upp i vikt trots att jag tränar. Då berättade han att jag hade förstadium till diabetes. Det här var på en måndag och dagen efter slutade jag med socker, avslöjade han i en tv-intervju hos David Letterman.

 

I Baldwins nya rutin ingår - förutom att han skippar sötsaker, desserter, pasta och potatis - en rejäl dos träning. Både pilates och cykling finns med på schemat. Men den viktigaste resan har varit kampen mot sötsuget.

- Sockret var den största boven för mig.

 

Kanske har Baldwins fästmö också inspirerat honom, den 28-åriga Hilaria Thomas är nämligen yogalärare.

Baldwin cyklar gärna som träning. Foto: Foto:  
Baldwin medverkar i den flerfaldigt prisbelönta tv-serien "30 Rock" och är en av de programvärdar som återkommit flest gånger i klassiska underhållningsprogrammet "Saturday night live".

Spana in stjärnorna som dragit ner på kolhydrater:

Skådespelarna Brooke Shields, Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Renée Zellweger, Courteney Cox, Sarah Jessica Parker och artisterna Mary J Blige och Rihanna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Topphälsa + bok av Annika Sjöö för 199 kr. Köp nu!