Test av brun-utan-sol: Busa dig till en snygg bränna

Ute efter en solkysst look utan att sola?

Foto: Shutterstock

Ute efter en solkysst look utan att sola?

Vill du få lite färg och lyster utan att steka i solen?

Här är tre grymma brun-utan-sol-produkter som ger ett naturligt resultat när du fuskar dig till din solbränna.

Efter en lång vinter och kall vår är det dags att ersätta glåmigheten med en fräsch och snygg solbrun hy. Brun-utan-sol-produkter bygger gradvis upp en snygg färg och lyster.

SÅ FÅR DU FIN FÄRG

1. Rengör först

Som alltid blir finishen bäst på en fräsch yta. Börja därför med rengöring och skrubba bort gamla hudceller. Smörj sedan in ansiktet med en återfuktande kräm innan du applicerar brun-utan-sol-produkten, så får du ett snyggare och jämnare resultat.

2. Täck fläckar

Har din hy fläckar efter för mycket solande är de torrare än övriga huden, det gör att fläckarna suger åt sig mer brun-utan-sol vilket gör att dem ännu mörkare. Täck fläckarna med en tjock concealer och använd en brun-utan-sol i sprejform.

LÄS OCKSÅ: Så lyckas du med brun-utan-sol

SOLKLAR FAVORIT: Daily face cream self tan, Kicks

Pris: Hitta billigaste priset på denna brun utan sol just nu – se Prisjakt (EXTERN LÄNK) 

Wow – vilken produkt! Inte nog med att den gav en fin naturlig färg, den doftar fantastiskt, kladdar inte och återfuktar huden! Nästan så att man inte behövde nattkräm. Lämnar inga mörka fläckar, och man blir inte missfärgad om händerna.

BRA BUDGETALTERNATIV: Sun kissed face cream, Aco

Pris: Hitta billigaste priset på denna brun utan sol just nu – se Prisjakt (EXTERN LÄNK) 

Skön mjukgörande lotion som sjunker in snabbt och återfuktar huden fint. Har en lätt konsistens och gör precis vad den lovar – hyn blir gradvis gyllenbrun. Applicerar man krämen innan man går och lägger sig så har ansiktet en snygg lyster när man vaknar. Men luktar alldeles för mycket brun utan sol för full poäng.

LÄS OCKSÅ: Så blir du brun utan att bli bränd - sola säkert i sommar

DYRKÖPT SKÖNHET: Glow pad gradual glow face, Dr Dennis Gross

Pris: Hitta billigaste priset på denna brun utan sol just nu – se Prisjakt (EXTERN LÄNK)

Brun-utan-sol-servetter med flera funktioner, de exfolierar, återfuktar och ger gradvis huden en snygg färg. Bäst är att man kan applicera färgen där  man vill och undvika solfläckar som så lätt annars blir brunare än övriga huden. Sämst är priset, men vill man vara fin så är det en bra investering.

Var det ingen som föll dig i smaken? Spana in vårt stora test av brun-utan-sol och hitta din nya favorit. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Exklusivt nyhetsbrev för din hälsa varje vecka - Anmäl dig här