Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa halsoliv i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Shutterstock

Över 40? Här är 6 skönhetsprofiler att inspireras av

Tilltalas du inte av sminktips från sjuttonåriga vloggare på youtube? 

Här är sex skönhetsprofiler över 40 som kan det här med smink, hår, naglar, hud och doft.

Kanske hittar du din nya beauty-guru?

1. Ninna Ekbom

Hudvård, smink, naglar och hår. Hon har skrivit för stilmedvetna 50-plussare sedan flera år tillbaka och varit ett återkommande ansikte i M Magasin där hon hade rollen som skönhetsredaktör. Ninna bloggar under namnet Le Happy Wrinkle. Du kan också följa henne på Instagram

https://www.instagram.com/p/BqDInj2na7y/

2. Bjooti-Kattis

Om du har hängt med i bloggvärlden i några år är du nog bekant med Bjooti-Katta. Hennes blogg var en av de största skönhetsbloggarna i Skandinavien under flera år, men 2012 sattes bloggandet på paus. Nu är hon tillbaka igen, både med blogg och Instagram-konto, som hon driver tillsammans med kompisen Sofia.

Spana in!

https://www.instagram.com/p/BoYN2s7FUEx/

Förutom produktrekommendationer får en även tips på sådant du INTE ska göra:

https://www.instagram.com/p/BoSAVdkli1e/

3. Linnéa ”Arga Tanten” Öst

Vilka är de största trenderna inom hår och smink just nu? Och håller det allra senaste verkligen måttet? Linnéa Öst är en ruttad skönhetsredaktör som bloggar för Daisybeauty under namnet Arga Tanten. Mycket kunskap och matnyttiga tips från en kvinna som inte skräder orden.

https://www.instagram.com/p/BoqwkMPho0r/

LÄS OCKSÅ: Lätta foundationtricket alla borde kunna

4. Hannah Sjöström

Intresserad av naturlig hudvård i allmänhet och glow i synnerhet? Då kanske Naturligt Snygg-Hannah blir din nästa husgud. Journalisten Hannah Sjöström sadlade om för några år sedan och startade sin egen webshop för naturlig hudvård. Där bloggar hon om olika skönhetsprodukter från växtriket. Under 2018 kom hon dessutom ut med boken Hello Glow, om hur du får lyster med bara naturliga produkter.

https://www.instagram.com/p/BgnZ5bVg6B-/

5. Jessica Blockström

Jessica Blockström är skönhetsredaktör på Femina och i sin blogg delar hon med sig av de senaste nyheterna på skönhetsfronten och bjussar på beauty-hacks som gör din vardag lite lättare.

https://www.instagram.com/p/BqVsj0ThJeS/

LÄS OCKSÅ: TEST: Bästa mascarorna när du vill ge ögonfransarna ordentligt med längd OCH volym

6. Kicki Norman

Är du en riktig skönhetsnörd? Det är Kicki Norman också, vilket var en av anledningarna till att hon grundade tidningen Daisy Beauty. Följ henne på Instagram så håller du dig ajour med det senaste inom smink, hår och hud.

https://www.instagram.com/p/BmnmnQIlXat/