<p>Nive - här i en specialutgåva från 2015 - kan användas till så mycket mer än på läpparna.</p>

Nive - här i en specialutgåva från 2015 - kan användas till så mycket mer än på läpparna.

Nivea - 5 oväntade sätt att använda klassikern

Nivea.

Tankarna svävar till vita munnar à la 80-tal.

En mjukgörare med lite färg om man överdoserade en smula.

Vad man inte tänkte på då är att Niveas klassiska kräm, som varit med i över hundra år, faktiskt kan användas på många fler sätt än som återfuktare.

Magasinet Allure har listat fem nya användningsområden!

Så använder du Nivea Creme på nya sätt

1. Sminkborttagare

Massera in den feta krämen i ansiktet och avlägsna den och medföljande smink med en bomullsrondell. Fungerar på både läppstift och vattenfast ögonskugga.

2. Skoputs

Doppa en tygtrasa i din Nivea-burk och polera dina skor. Men undvik mjukt läder som kalvskinn då produkten kan lämna fläckar.

3. Stylingprodukt till håret

Ta en lite klick Nivea, fördela den mellan dina handflator och dra dem sedan genom håret - fixar kontroll på flygigt hår. Men, ta lite i tagit så du inte riskerar att få en flottig frisyr.

4. Bra bas

Innan du använder krämbaserat rouge - lägg på en klick Nivea stor som en ärta på dina kinder och blanda med ditt rouge för en mer naturlig look.

5. Nagelbands-darling

Nivea Creme innehåller glycerin och lanolin som ska återfukta och skydda huden vilket gör den perfekt till behandling av trasiga ledsna nagelband.

Tipsen kommer från magasinet Allure.

Mer historik om Nivea Creme som såg dagens ljus 1911 hittar du här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av ToppHälsa + varma tights från Röhnisch. Köp nu!