Supermodellen och skådespelerskan Cara Delevingne har kanske världens mest omtalade ögonbryn. Och vi på Allt om mode tycker att de är värda all uppmärksamhet. Så snyggt!
1 av 5: Supermodellen och skådespelerskan Cara Delevingne har kanske världens mest omtalade ögonbryn. Och vi på Allt om mode tycker att de är värda all uppmärksamhet. Så snyggt! Foto: Matt Baron/Bei/Rex Shutterstock
Beyoncé fotograferad för Vogues septembernummer. Markerade ögonbryn med cool bagform.
2 av 5: Beyoncé fotograferad för Vogues septembernummer. Markerade ögonbryn med cool bagform. Foto: Vouge/Grosby Group
Skådespelerskan Lily Collins har också gjort de markerade ögonbrynen till lite av ett signum.
3 av 5: Skådespelerskan Lily Collins har också gjort de markerade ögonbrynen till lite av ett signum. Foto: Wally Santana
Rihanna tidigare i år med ganska raka markerade bryn.
4 av 5: Rihanna tidigare i år med ganska raka markerade bryn.
Okej, en bild till på Cara Delevingne - här i kampanj för Burberry. Love them brows!
5 av 5: Okej, en bild till på Cara Delevingne - här i kampanj för Burberry. Love them brows!

4 steg till ansiktslyft - ögonbrynen är grejen

Ser du trött ut?

Då kanske ett enkelt lyft av ögonbrynen vara din räddning.

Gör så här och se piggare ut direkt!

Snygga ögonbryn - vad innebär det egentligen?

Ja, det går ju trender i bryn precis som i allting annat och just nu ska de vara ganska markerade och fylliga. Och heter du Cara Delevingne kan de vara i princip hur breda som helst.

Läs också: Här är Caras nya ögonbryn

Så formar du dina ögonbryn

Vill du forma dina ögonbryn så att det passar just din stil och samtidigt få ett litet "ansiktslyft" kan Mally Roncals tips i Redbook vara helt rätt för dig.

Enligt henne sitter hemligheten i snygga ögonbryn redan på plats - du ska bara förvalta dina tillgångar på rätt sätt. Du ska inte försöka ändra formen på dina bryn utan bara lyfta fram den genom att plocka dem på rätt sätt.

Gör så här:

1. Börja med att "mäta" rätt längd för dina bryn. det gör du genom att placera en smal makeup-borste längs näsvingen och vinkelrätt upp mot ditt bryn. Markera med en ljus kajal eller liknande var penseln landar på ditt bryn. Gör samma sak med andra ögonbrynet.

Läs också: Så mycket påverkar ögonbrynen ditt utseende

2. Framhäv formen och rundningen på dina bryn med en ljus concealer. Bågen på ögonbrynet ska börja rakt ovanför centrum av din iris. Markera bågen till slutet av ditt bryn.

3. Börja forma dina bryn med hjälp av en vass, vinklad pinset. Avlägsna enbart de strån som ligger under och inom din markering. Sträck ut huden kring ögonbrynet när du plockar det så får du bättre grepp och riskerar inte att skada huden. OBS! Plocka aldrig dina ögonbryn uppifrån - de kan förstöra formen på dem.

4. När du är klar torkar du bort dina markeringar. Fyll i dina ögonbryn med en brynpenna som är en nyans ljusare än din naturliga brynfärg. Om du har ljusa ögonbryn ska du ha en nyans mörkare än din naturliga färg.

Applicera lite concealer direkt under dina bryn som en highlighter.

Klart!

Här hittar du steg för steg-förvandlingen.

Har du hängande ögonlock? Så sminkar du den.

Aktuellt just nu