1 av 2
2 av 2

Skönhetskalendrar 2020: Här hittar du julens bästa

När skönhetskalendrarna släpps inför julen 2020 är det bäst att vara snabb. Flera av dem säljer slut fort – en del redan innan hösten är här med besked.

Hälsoliv har samlat årets bästa adventskalendrar från flera olika märken såsom Skincity, Lush, Rituals och Body Shop – som innehåller allt från hudvård till smink och nagellack.

Årets skönhetskalendrar är fullproppade av produkter för alla skönhetsnördar. En del har gått hela vägen när det gäller klimatperspektivet och tänkt på att själva kalendern ska vara återbrukbar även efter jul. Andra har satsat på utseendet och gjort kalendern till en fin julprydnad för hemmet. Vi listar utvalda kalendrar för dig som vill ge dig själv en för tidig julklapp (gånger 24!) eller kanske överraska någon du tycker förtjänar lite extra lyx i december. 

Rituals

Skönhetskalender från Rituals

Rituals 3D-kalender är julkänsla deluxe och full av överraskningar. Adventskalendern ser ut som en vacker by i vinterskrud – till och med juleljusen ingår – och innehåller produkter för kropp och hem så som anti-aging serum, minidoftstickor, miniljus från Private Collection och mycket mer.

 

Skönhetskalender från Rituals.

Rituals 2D-kalender kommer i klassisk design och innehåller 24 överraskningar, bland annat Amsterdam Collection miniduschskum och The Ritual of Ayurveda handbalm.

ANNONS Läs mer och köp denna produkt här (extern länk) 

Lush

Skönhetskalender från Lush

Vackert förpackad i en handgjord låda tillverkad av 100% återvunnet material. Så presenterar Lush själva sin adventskalender för i år. Varje väldoftande låda innehåller 24 veganska produkter som du kan använda varje dag och natt fram till juldagen. I kalendern hittar du i år även 3 helt nya produkter som endast kommer säljas exklusivt i paket. Efteråt har du en fin box att förvara dina produkter i.

ANNONS Hitta bästa pris på denna produkt – se Prisjakt (extern länk) 

Body shop

 

Skönhetskalender från Body shop

The Body Shop släpper ofta olika modeller av sin adventskalender, så även i år. De kommer i tre olika ”storlekar och prisklasser. Den här lila varianten innehåller 24 överraskningar – där hud, hår och kroppsvård såklart står i fokus. Lip balms, badskum, body butters varvas med schampo och balsam.

Skönhetskalender från Body Shop.

Make It Real Together Big Advent Calendar är The Body shops ”mellanvariant” med 25 överraskningar med allt för skön ansiktsvård och kroppsvård. Här finns en mix med produkter (flera full size) för hela kroppen. 

Skönhetskalender från Body shop

I The Body shops lyxigaste julkalender får du inte bara 25 överraskningar inom ansikts- och kroppsvård. Lådorna har även små meddelanden som ska bidra till bättre handlingar och bidra till att göra någon annan glad. En perfekt present alltså!

ANNONS Hitta bästa pris på dessa produkter – se Prisjakt (extern länk) 

Skincity

Skönhetskalender från Skin City.

I år kommer Skin citys eftertraktade kalender i form av en multifunktionell beautybag i veganvänlig läderimitation. Innehållet i de 25 luckorna – små tygpåsar som kan användas igen – bjuder på 30 hudvårdande produkter från lyxiga varumärken i travel eller full size. Kalendern finns endast online och släpps den 14 oktober kl 10.

Lumene

Skönhetskalender från Lumene

ANNONS Hitta bästa pris på denna produkt – se Prisjakt (extern länk) 

Lumenes adventskalender är en fylld med favoriter med märkets bästsäljande makeup och hudvård. Här finns vintersäkra och lystergivande C-vitaminprodukter, fuktboostande serum och mascara. Skönhetsprodukterna är veganska och innehåller ingredienser från den nordiska naturen.

Lyko

Skönhetskalender från Lyko

I Lykos adventskalender Starshine finns 24 påsar med alltifrån kroppsvård, makeup till parfym och hårvård och flera överraskningar som du inte ens visste om att du behövde. När julen är över har du även en stor beautybag för alla dina skönhetsprodukter. 

ANNONS Läs mer och köp produkten här (extern länk)

Skönhetskalender från Lyko

Denna kalenders 24 luckor gömmer Babors klassiska ampuller för ansiktet. Här får du en 24-dagars kur som ska ge din hud aktiva ingredienser som bygger upp, skyddar och ökar hudens fasthet. Merry christmas-glow! 

ANNONS Läs mer och köp denna produkt här (extern länk)

Skönhetskalender från Lyko.

Biotherms julkalender brukar vara efterlängtad på vintern när huden behöver det som mest! I år består den av 24 hudvårdsprodukter för kvinnor, däribland flera av Biotherms klassiker från bland annat Aquasource, Blue Therapy och Life Plankton.

ANNONS Läs mer och köp denna produkt här (extern länk)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Topphälsa + hårvård från Antonio Axu för 199 kr. Köp nu!