Nu kan du snart ta del av Sephora i hela landet!
Utbudet kommer att vara samma som i butiken i Göteborg.
1 AV 2
Nu kan du snart ta del av Sephora i hela landet!
Foto: Emma Danielsson
2 AV 2
Utbudet kommer att vara samma som i butiken i Göteborg.
Foto: Sephoras Instagram

Sephora lanserar svensk webbshop

Äntligen finns det möjlighet att ta del av skönhetskedjan Sephoras utbud – utanför storstäderna. Nu lanserar företaget sin första nätbutik i Sverige! 

Och ja, det verkar vara på riktigt den här gången!

Sedan Sephora öppnade butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö har skönhetsälskare runtom i resten av landet efterfrågat en webbshop. Och fansen börjar bli otåliga. Sephora har tidigare gått ut med information om att de ska öppna en onlinebutik i Sverige. När företaget publicerade ett nytt inlägg på Facebook om lanseringen under onsdagen var det flera som undrade om det var på riktigt. 

Och till alla skönhetsälskare där ute kan vi lugna er med att det faktiskt verkar vara på riktigt denna gång. Sephora själva bekräftar i en kommentar på inlägget att det inte är något skämt. Även kedjans svenska PR-byrå bekräftar för Hälsoliv att Sephoras svenska webbshop snart kommer lanseras.

Så här skriver Sephora på Facebook om sin svenska online-butik:

 

https://www.facebook.com/sephorasverige/photos/a.447670495278634.102290.444267628952254/1462239400488400/?type=3&theater

 

"Sortimentet kommer vara det samma som butiken i Göteborg"

Företaget skriver på Facebook att det inte kommer finnas möjlighet att köpa andra märken än de som redan finns i de fysiska svenska butikerna.

"Sortimentet kommer vara det samma som butiken i Göteborg, om det säger något", skriver de i en kommentar.  

 Öppningsdatum för Online-butiken är torsdag 6 juli 2017.