Tänder på fingertopparna? Ja eller nej?
Tänder på fingertopparna? Ja eller nej? Foto: Nail Sunny/Instagram

Tandnaglar? Här är 2018 års läskigaste nageltrend

Tandnaglar. Naglar som ser ut som tänder.

Är det nästa stora grej eller bara det ultimata beviset på att nagelskulpteringstrenden gått för långt?

Bestäm själv.

Det finns många sätt att forma och styla sina naglar. Ovala, fyrkantiga, mandelformade eller vassa som stilettklackar tillhör några av de vanligare formerna. Men sedan nagelkit med verktygen och materialen för skulptering och förlängning av naglar blivit  allt mer tillgängligt för hemmabruk, vet kreativiteten inga gränser.

Den senaste i raden av uppmärksammade kreationer är tandnaglar. Kindtänder, närmare bestämt.

https://www.instagram.com/p/BihcTumFZgk/?hl=en&taken-by=nail_sunny

LÄS OCKSÅ: Naglar: Allt du behöver veta för att få snygga naglar

Tandnaglar - yay or nay?

Det är den ryska nagelkedjan Nail Sunny, som kommit på idén att sätta tänder på fingertopparna, skriver sajten Bored Panda. I ett inlägg på Instagram har Naily Sunny lagt ut ett filmklipp med med sin kreation och frågat om folk är för eller emot idén.

Videon har i nuläget setts över 370 000 gånger och kommentarerna är många. Även om det är en blandad kompott tycks den stora majoriteten vara emot konceptet med tandnaglar. En anledning till att inte vilja forma naglarna på det här sättet är för att det helt enkelt är väldigt opraktiskt, men många nej-sägare var mer fokuserade på det obehagliga i autentiska tänder på "fel" ställe.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

ToppHälsa – 100 % pepp & inspiration! Se erbjudande