Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Hälsoliv>Skönhet>Smink & make up

Publicerad 1 jul 2017 14:30

Test av solpuder som ger en solkysst look

<span>Sun bunny, kronor, 299 kronor, Too Faced</span><span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br></span>

Sun bunny, kronor, 299 kronor, Too Faced

1/3

<span>Sun glow pink brown, 275 kronor, Rituals</span><span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br></span>

Sun glow pink brown, 275 kronor, Rituals

2/3

<span>Mineral glow, 325 kronor, Pürminerals</span><span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br></span>

Mineral glow, 325 kronor, Pürminerals

3/3

Fuska fram en naturlig solkysst look som ger en känsla av att du nyligen har varit i solen. Välj ett solpuder som passar din egen hudton så får du en naturlig effekt.

Skönhetsredaktörens råd - gör så här:

Solpudret appliceras med en lätt hand på ansiktets högsta punkter, det är där huden blir solbränd först. Applicera det likt formen av siffran 3, från tinningen ner över kindbenen och sedan mot hakan.

Ytterst få passar i dova mörka nyanser liksom i alltför mycket solpuder, det ger bara en hårdsminkad look. Välj nyanser i toner som passar din hud, de ska bara anas.

Borsta ett solpuder försiktigt under käklinjen för att ge ansiktet en skarpare definition. Det får inte bli några skarpa kanter.

Framhäv nyckelbenen och dekolletaget med solpuder när du bär urringat.

LÄS OCKSÅ: Test 2017: Årets bästa brun utan sol

Mineral glow, 325 kronor, Pürminerals

Solpuder med pigment som är enkelt att applicera och sudda ut så att det inte blir några skarvar. Ger ett naturligt och lite mattare resultat. Bronzern kan också användas som ett vanligt puder för en riktigt solkysst look. Fin förpackning som är lätt att öppna och stänga och som inte går upp i första taget. 

eleven.se

Sun glow pink brown, 275 kronor, Rituals

Snygg spegeldosa och ett vackert mönstrat puder i fem nyanser, de kan blandas eller användas var för sig och läggas lager på lager. Pudret ger ett naturligt resultat som sitter relativt hyfsat, bör dock bättras på under dagen. Gillar att pudret också kan användas som ögonskugga.

rituals.se

Sun bunny, kronor, 299 kronor, Too Faced

Två nyanser som ger möjlighet att skulptera en smula med highlights och skuggor. Snyggt resultat med en kopparaktig ton, dock på gränsen till orange, som ger lyster. Har man en ojämn eller äldre hud bör pudret appliceras med lätt hand.

bangerhead.se