Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Hälsoliv>Skönhet>Smink & make up

Publicerad 22 apr 2017 14:30

Snygga läppar! Test av fina läppstiftspennor

Se bilderna på produkerna i bildspelet.

Se bilderna på produkerna i bildspelet.

1/4

Foto: Shutterstock

<span>Art stick, 275 kronor, Bobbi Brown</span><span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br></span>

Art stick, 275 kronor, Bobbi Brown

2/4

<span>Contour color, 150 kronor, Sephora</span><span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br></span>

Contour color, 150 kronor, Sephora

3/4

<span>Twist-up gloss stick, 85 kronor, IsaDora</span><span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br></span>

Twist-up gloss stick, 85 kronor, IsaDora

4/4

Lek fram makeupen med krämiga pennor i vårens färger, pennor som vårdar, återfuktar och som ger ansiktet en piggare look.

3 tips för vårsnygga läppar:

1. Skrubba läpparna mjukt och försiktigt med en frottéhandduk eller med en mjuk tandborste så att läpparna blir mjuka utan fnasiga partier.

2. Måla en linje med lätt hand på en halvöppen mun längs med amorbågens kontur och längs med den mellersta delen av underläppens kontur. Sudda ut linjen med fingret eller en pensel så att det inte blir någon skarp kontur.

3. Fyll i läpparna och utgå från mitten på den övre och undre läppen, fyll sedan i läpparna från mungiporna in mot mitten. Välj styrkan genom att applicera ett lager till, vill du ha en mer nedtonad look applicerar du mindre.

LÄS OCKSÅ: Enkla knepet - så fixar du fylligare läppar

Contour color, 150 kronor, Sephora

Superpraktiskt duostift med läppenna och läppstift i en och samma förpackning. Härligt fyllig konsistens som känns skön på läpparna. Resultatet är en semi-matt finish med riktigt bra hållbarhet, sitter på plats länge och flyter inte ut.

Sephora.se

Art stick, 275 kronor, Bobbi Brown

Konsistensen känns som ett cerat, läpparna blir lena, mjuka och känns verkligen återfuktade. Snygga rena färger som håller bra och som inte lägger sig i linjerna. Nackdelen är att de måste vässas, man skruvar inte upp udden som testets övriga pennor. Pennvässare följer med förpackningen.

kicks.se

Twist-up gloss stick, 85 kronor, IsaDora

Prisvärd läppstiftspenna med mycket glitter och sparsamt med pigment. Stiftet är konformat vilket gör det lite svårt att applicera i mungipor och på amorbågar. Fin glans men dessvärre sitter det inte särskilt länge och den mjuka udden går av om man inte är lätt på handen. 

isadora.se