Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa halsoliv i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Nariga läppar kan hjälpas med hjälp av ett smaskigt gin & tonic-läppbalsam.Nariga läppar kan hjälpas med hjälp av ett smaskigt gin & tonic-läppbalsam.Nariga läppar kan hjälpas med hjälp av ett smaskigt gin & tonic-läppbalsam.
Nariga läppar kan hjälpas med hjälp av ett smaskigt gin & tonic-läppbalsam. Foto: Colourbox

Nu är det här! Läppbalsam med doft av gin och tonic

Är du ett stort fan av gin och tonic och får dessutom stå ut med torra läppar nu i vinter?

Ingen fara! Slå ihop två flugor i en smäll och smörj munnen med läppbalsamet i GT-smak.

Trots att spritdrycken har fler hundra år på nacken så har gin blivit en riktig trenddryck under de senaste åren och det är ju få svenskar (som har åldern inne) som aldrig har smakat på en Dry Martini eller en gin och tonic.

Gin-barerna ploppar upp som svampar runtom i landet och andra branscher har nu också hoppat på tåget. 

Bland annat kan du redan nu avnjuta gin och tonic i många olika former. Tidningen Café har tidigare uppmärksammat allt ifrån GT-glögg, GT-snus. GT-parfym, GT-julkalender till G-Te (alltså te med Gin & Tonic-smak). Och nu kommer den perfekta produkten för den som har opussvänliga och torra läppar: Gin och tonic-läppbalsam.  

Foto: halfounce.co.uk

En produkt som görs av The Prohibition Co och kommer i 15 milliliter stora burkar. De har även smaker som cosmopolitan, mojito, rosé och mulled wine.

Och kanske är detta även en ny trend, att man ska förvandla sin nariga pussmun till en populär cocktail, för Hälsoliv har tidigare berättat om ett nytt läppbalsam med den bubbliga smaken av prosecco. 

Så man skulle kunna säga att man kan färdas tillbaka lite i tiden, till högstadiet, då man ibland hade turen att hångla med någon som hade delicious lips. Då handlade det dock oftast om smaker som hubbabubba och jordgubb – nu får man i stället göra det med en vuxen touch av det hela. Mums!