<exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><br><strong>Miracle nail thickener, 13,3 ml, 125 kronor, Sally Hansen.</strong><br>Detta ska vara en intensivkur och ge upp till 70 procent tjockare naglar på fyra dagar. Innehåller kalcium och keramikgel. Lätt att måla på och gör tunna och sköra naglar betydligt starkare bara efter några dagar.
1 av 3: <exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><br><strong>Miracle nail thickener, 13,3 ml, 125 kronor, Sally Hansen.</strong><br>Detta ska vara en intensivkur och ge upp till 70 procent tjockare naglar på fyra dagar. Innehåller kalcium och keramikgel. Lätt att måla på och gör tunna och sköra naglar betydligt starkare bara efter några dagar.
<exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><br><strong>Panthenol stärkare, 15 ml, 129 kronor, Depend.</strong><br>En nagelstärkare med Panthenol som fungerar som en armering på nagelplattan. Panthenolen hindrar även att vatten och starka vätskor tränger in i nageln och gör den porös. Fungerar även bra som ofärgat underlack och torkar snabbt.
2 av 3: <exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><br><strong>Panthenol stärkare, 15 ml, 129 kronor, Depend.</strong><br>En nagelstärkare med Panthenol som fungerar som en armering på nagelplattan. Panthenolen hindrar även att vatten och starka vätskor tränger in i nageln och gör den porös. Fungerar även bra som ofärgat underlack och torkar snabbt.
<exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><span><exp:icon type="wasp"></exp:icon><br><strong>La manicure diamond force, 5 ml, 75 kronor, L'Oréal Paris.</strong><br>Fungerar som ett vanligt lack och som målas på ett lager per dag. Tas bort helt med jämna mellanrum. Efter ett par veckor räcker det med ett par målningar i veckan. Nageln blir hård och stabil, men kombinera med en vårdade nagelloja.</span>
3 av 3: <exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><span><exp:icon type="wasp"></exp:icon><br><strong>La manicure diamond force, 5 ml, 75 kronor, L'Oréal Paris.</strong><br>Fungerar som ett vanligt lack och som målas på ett lager per dag. Tas bort helt med jämna mellanrum. Efter ett par veckor räcker det med ett par målningar i veckan. Nageln blir hård och stabil, men kombinera med en vårdade nagelloja.</span>

Nagellack som stärker dina naglar - test av tre

Med en nagelstärkare slipper du naglar som bryts eller skivar sig. Kombinera gärna lack med nagelolja för bästa effekt.

Här är tre favoriter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av ToppHälsa + varma tights från Röhnisch. Köp nu!