Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Hälsoliv>Skönhet

Publicerad 16 jan 2015 14:30

Läppstift - vi testar 5 i rött från olika märken

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Lancôme, L'absolue rouge, 269 kr.<br>Lyxig hylsa<br>Kraftfull färg som håller läpparna röda länge i lyxig hylsa. Mjukgörande och härligt konsistens. Visserligen en dyrare variant men värt pengarna.


Lancôme, L'absolue rouge, 269 kr.
Lyxig hylsa
Kraftfull färg som håller läpparna röda länge i lyxig hylsa. Mjukgörande och härligt konsistens. Visserligen en dyrare variant men värt pengarna.

1/5

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Rituals Lippstick, China red, 160 kr<br>Sitter länge<br>Lent och tunt läppstift som ger en skön känsla. Det sitter fint efter applicering, utan att det känns som ett smetigt lager. Sitter kvar riktigt länge - till och med skapligt bra även efter att man ätit ett äpple.


Rituals Lippstick, China red, 160 kr
Sitter länge
Lent och tunt läppstift som ger en skön känsla. Det sitter fint efter applicering, utan att det känns som ett smetigt lager. Sitter kvar riktigt länge - till och med skapligt bra även efter att man ätit ett äpple.

2/5

Foto: Bart Nijs

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Idun Minerals Lipstick, jordgubb, 189 kr<br>Fin lyster<br>Oparfymerat läppstift med klarröd, matt färg. Luktar fränt. Aningen svårt att få till ett jämnt och fint resultat. Känns lite som att måla med pastellkrita. Väl på plats är färgen vacker med fin lyster. Hållbart under flera timmar.


Idun Minerals Lipstick, jordgubb, 189 kr
Fin lyster
Oparfymerat läppstift med klarröd, matt färg. Luktar fränt. Aningen svårt att få till ett jämnt och fint resultat. Känns lite som att måla med pastellkrita. Väl på plats är färgen vacker med fin lyster. Hållbart under flera timmar.

3/5

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Yves Rocher, Grand rouge, 129 kr<br>Prisvärd<br>Mjuk krämig känsla som känns vårdande för läpparna. Läpparna upplevs som mjukare med läppstiftet. Färgen försvinner tyvärr lite väl snabbt. God doft. Extra plus för den vackra förpackningen och priset.


Yves Rocher, Grand rouge, 129 kr
Prisvärd
Mjuk krämig känsla som känns vårdande för läpparna. Läpparna upplevs som mjukare med läppstiftet. Färgen försvinner tyvärr lite väl snabbt. God doft. Extra plus för den vackra förpackningen och priset.

4/5

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br><span>BÄST I TEST</span><br>Boots No7. Moisture drench siren, 129 kr<br>Hållbart och perfekt matt utan att torka ut läpparna. Trots att det känns lätt och krämigt på läpparna sitter det genom lunchen. Ett suveränt läppstift som håller vad det lovar.


BÄST I TEST
Boots No7. Moisture drench siren, 129 kr
Hållbart och perfekt matt utan att torka ut läpparna. Trots att det känns lätt och krämigt på läpparna sitter det genom lunchen. Ett suveränt läppstift som håller vad det lovar.

5/5

Foto: Cactus Images Limited

Läppstift - test av 5 nyheter.

Pigga upp i vintermörkret med röda och vackra läppar. Rött är hur trendigt som helst just nu.

Vi har färgat läpparna och testat fem olika märken.

Här är våra betyg!

Kyssäkta, prisvärda, hållbara, lyxiga läppstift.

Här kanske just ditt favoritläppstift finns med - eller så får du upp ögonen för en ny favorit!