Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Hälsoliv>Skönhet>Hudvård

Publicerad 12 nov 2016 14:30

Test: Här är den bästa dagkrämen för din hy

<span>Protect &amp; perfect intense advanced day cream, 289 kronor/50 ml, No7</span><span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br></span>

Protect & perfect intense advanced day cream, 289 kronor/50 ml, No7

1/4

<span>Sensitive végétal anti-redness moisturizing cream, 129 kronor/50 ml, Yves Rocher</span><span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br></span>

Sensitive végétal anti-redness moisturizing cream, 129 kronor/50 ml, Yves Rocher

2/4

<span>Active firming day cream, 385 kronor/50 ml, Rituals</span><span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br></span>

Active firming day cream, 385 kronor/50 ml, Rituals

3/4

Bonustips! Den mest hypade hudvården just nu är ett slags indränkt resveratrol-film som smälter i munnen vilket gör att antioxidanten snabbt och effektivt tas upp. Ämnena har i ett flertal studiet visar på en bättre hudkvalité bara efter en månad.
Skin care films, 999 kronor/1 månad, Reserol, nutrinovate.se

Bonustips! Den mest hypade hudvården just nu är ett slags indränkt resveratrol-film som smälter i munnen vilket gör att antioxidanten snabbt och effektivt tas upp. Ämnena har i ett flertal studiet visar på en bättre hudkvalité bara efter en månad. Skin care films, 999 kronor/1 månad, Reserol, nutrinovate.se

4/4

Det enklaste sättet att få en hy med mer lyster och färre torrhetslinjer är att smörja in sig med en dagkräm som ger huden bättre fuktbalans. Då ser den både friskare och yngre ut.

I takt med att kylan kryper ner och centralvärmen kickar i gång i våra bostäder blir inomhusluften torrare. Den uppvärmda luften gör huden känsligare, fnasigare och torrare vilket gör hud-barriären svagare. Smörj in huden med återfuktande krämer så blir den inte bara starkare, nålfina linjer fylls också ut vilket gör att huden ser såväl yngre som fräschare ut.

Tips! Krämer verkar så länge du regelbundet smörjer in dig, så fort du slutar smörja in dig börjar fuktförlusten igen.

LÄS MER: Ansiktskräm - test av 16 fuktgivare till din hy 

Sensitive végétal anti-redness moisturizing cream, 129 kronor/50 ml, Yves Rocher

Äntligen en dagkräm som är rejält återfuktande, i paritet med en närande nattkräm. Huden ser och känns trots det inte fet! Härlig doftlös konsistens och snygg förpackning, men jag märker inte att den motverkar rodnader – kanske kommer effekten över tid. 

Active firming day cream, 385 kronor/50 ml, Rituals

En ganska fet kraftig dagkräm som behöver arbetas in huden. Krämen har botaniska extrakt och huden känns både återfuktad och lätt uppstramande efter 8 veckors smörjande. Krämen har en typisk örtig Rituals-doft. Snygg, men otymplig burk som ger sken av att innehålla mer än den gör. 

 

Protect & perfect intense advanced day cream, 289 kronor/50 ml, No7 

En alldaglig kräm som går relativt lätt in i huden som känns hyfsat återfuktad, men aha-känsla saknas trots flera veckors smörjande. Snygg förpackning och dryg konsistens. Doftar apotek. Plus för att huden inte reagerat med hudproblem som den brukar göra när jag byter märke.