<p>Krämer i all ära, men visst är hudvård som inte kostar något alls att föredra? Här är 5 enkla tips som ger dig fin hy i längden!</p>

Krämer i all ära, men visst är hudvård som inte kostar något alls att föredra? Här är 5 enkla tips som ger dig fin hy i längden!

Så får du drömhy - utan att betala en krona

Hemligheten bakom vacker hy?
Den är närmare än du tror.
Och mycket prisvärd.
Aol.com listar 5 knep som går din hy att stråla - utan att det kostar skjortan.

Ansiktskrämer, serum, gel och mousse till ansiktstvätt. Och så var det nattkräm och ansiktsmask. Alla dessa produkter som vi lägger massor av pengar på för att ta hand om vår hy. Det är visserligen en del av vår ta hand om oss själva-rutin men den är lite väl kostsam, eller hur?
Men, det finns faktiskt andra, minst lika effektiva, sätt att vårda sin hy utan att det gör ett stort hål i vår plånbok.
Här är 5 smarta vägar till drömhy - och de är helt gratis!

1. Sov minst 7 timmar per natt.
Det kanske verkar orimligt med ditt späckade schema men det är så värt det - huden hinner samla kraft under natten och kroppen kan återhämta sig ordentligt.

2. Sola mindre
Ja, eller skydda dig bättre när du är i solen. Sätt dig i skuggan eller klä dig i tunna plagg som skydd mot solens strålar. Det är ju nämligen ingen nyhet att för mycket sol skyndar på hudens åldrande.

√ Läs också: Så ofta bör du tvätta ansiktet

3. Drick mycket vatten
Huden behöver fukt och det gör insidan av din kropp också. Så drick dina glas vatten varje dag - de gör skillnad.

4. Baddad dig torr
När du duschat ska du inte torka dig torr. Det går möjligen fortare men "river2 din hud. Badda dig istället torr med handduken - både i ansiktet och på kroppen.

5. Tvätta ansiktet med ljummet vatten
Varmt vatten sliter mer på huden än ljummet.

5 skönhetsmisstag du gör - när du sover

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Topphälsa + härlig hudvård för 199 kr. Köp nu!