Fars dag 2019: Inspiration och presenter till pappa

Vad köper man egentligen i farsdagspresent?

Foto: Shutterstock

Vad köper man egentligen i farsdagspresent?

På söndag den 10 november är det fars dag. Vet du inte vad du ska köpa till pappan eller fadersgestalterna i ditt liv?

Hälsoliv tipsar om presenter och gåvor med hälsofokus.

Ämnen i artikel:

Andra har också läst

Ett gåvoset från Rituals

Foto: Produktbild

Den perfekta presenten till pappan som tycker om doft, men kanske inte tar sig tiden eller lägger extra pengar på lyxiga duschkrämer, deodoranter och annan hudvård. Det här gåvo-kitet innehåller en duschgel, en skummande duschkräm, rakkräm och antipersperant från Rituals serie Samurai. 

Annons: Hitta bästa priset på detta set från Rituals just nu – se Prisjakt (extern länk)

En skäggolja

Har farsgubben ett skägg som förtjänar lite extra ompyssling och kärlek? En skäggolja vårdar, håller ihop och får ansiktsbehåringen att se mindre frissig ut. 

Beard junk beard lubricant från märket Waterclouds har en fräsch doft och återfuktar både huden och skägget. Psst... du kan även används den på slitna toppar!

Annons: Hitta bästa priset på skäggoljan från Waterclouds just nu – se Prisjakt! (extern länk)

En uppvakningslampa

Så här års kan det vara motigt att kravla sig upp ur sängen. En dagsljuslampa som simulerar gryning med ett långsamt stigande ljus kanske är något för pappsen? Phillips tillverkar uppvakningslampan Wake-up light som också har en inbyggd väckarklocka med fågelkvitter som tillval. Och ja, den har en snoozefunktion! 

Annons: Hitta bästa priset på Wake-up light från Phillips just nu – se Prisjakt! (extern länk)

Trådlösa hörlurar för träningen

Ett par sladdlösa hörlurar är perfekta både på gymmet och på joggingturen. True Wireless-hörlurar har upp till 14 timmars speltid, tål svett bra, laddar snabbt och har bluetooth 5.0.

Annons: Hitta bästa priset på hörlurarna just nu – se Prisjakt! (extern länk)

Eltandborste

En god munhälsa kan bespara en turer till tandläkaren, och studier tyder dessutom på att friska tänder minskar risken för hjärtsjukdomar och demens. En smart eltandborste som kommer åt även i små skrymslen är en riktigt omtänksam present med andra ord. Den här tandborsten från Oral-B kan användas två veckor mellan laddningarna och har en smart funktion som varnar när du trycker för hårt eller borsta för mycket på samma ställe.

Annons: Hitta bästa priset på Oral-B Genius 10100S just nu – se Prisjakt! (extern länk) 

En adventskalender för den late

Skulle din pappa må bra av att träna lite mer? Då är kanske den här julkalendern för soffpotatisar den spark i baken som han behöver. Bakom varje lucka gömmer sig förslag på övningar som ökar muskelstyrkan och kondisen för den otränade. 

Annons: Här kan du köpa julkalendern för soffpotatisar (extern länk)

Ett hudvårdsset

Även om man inte bär smink kan man behöva tvätta ansiktet ibland, och även smörja in. I det här kitet från Biotherm finns en cleansing gel, en ansiktskräm och raklödder. Allt packat i en snygg neccessär.

Annons: Hitta bästa priset på hudvårdskitet från Biotherm – se Prisjakt! (extern länk)

LÄS OCKSÅ: Julen 2019: Årets bästa adventskalendrar för skönhetsintresserade

Adventskalender för män som gillar hudvård

Har du en pappa som gillar hudvård och bad? En vintage adventskalender från No brand med allt från hårvård till badsalt, pimpsten och handkräm.

Annons: Här kan du köpa adventskalendern från No brand (extern länk)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Exklusivt nyhetsbrev för din hälsa varje vecka - Anmäl dig här