Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa halsoliv i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

4 produkter som ger dig glow i höstmörkret

Är du ute efter en hy med lite mer lyster?

Här är produkterna som hjälper dig bli kvitt glåmig hud - från behändig budget till lyxklass.

En hy med lyster handlar till stor del om att ha haft tur i det stora genlotteriet - det finns en liten skara människor som aldrig behöver tampas med ojämnheter, akne, plitor eller allmän glåmighet. Men det finns så klart annat som spelar in: Hur vi lever, vårt hälsotillstånd och hur vi tar hand om huden kan också påverka vårt glow. Och så finns det smink så klart.

Tidigare tipsade Hälsoliv om ett enkelt foundationknep som ger den där "naturlig lyster"-looken. Här kommer några tips på produkter som funkar.

AHA 30% + BHA 2% peeling solution, The Ordinary

Pris: Billigaste priset på denna mask just nu – se Prisjakt (EXTERN LÄNK)

Med sina förmånliga priser har det veganska hudvårdsmärket The Ordinary tagit marknaden med storm. Framför allt blev deras exfolierande ansiktsmask - en blodfärgad historia med AHA- och BHA-syra i. Och det är med all rätt. AHA 30% + BHA 2% peeling solution är effektiv när det kommer till att skala bort döda hudceller och rengöra porerna - och på sikt ge mer glow. Använd masken en gång i veckan, inte mer än tio minuter åt gånger och glöm inte att använda skolskydd på dagen - syrapeeling medför en ökad risk att bränna sig.

Instant glow beauty serum, Lumene

Pris: Billigaste priset på detta serum just nu – se Prisjakt (EXTERN LÄNK)

Instant glow beauty serum är en hybrid mellan hudvård och smink. Som namnet förtäljer ger serumdropparna ordentligt med lyster, men produkten har också en lätt täckande effekt. 

Om du är typen som gillar att lägga flera lager av serum i koreansk skönhetsanda funkar den här att avsluta med. Du kan också blanda några droppar i din dagkräm för en svagt utjämnande effekt eller helt enkelt använda den i stället för concealer och foundation. Det går att bygga upp täckningsgraden genom att lägga lager på lager.

Ufo smart mask, Foreo

Pris: Billigaste priset på denna mask just nu – se Prisjakt (EXTERN LÄNK) 

Sheetmasks har varit på allas läppar länge nu. De serumdränkta arken känns sköna mot huden och lämnar efter sig en uppfriskande känsla, men vem har egentligen ro att sitta 20 minuter med en bomullsmask i ansiktet. Den här lyxiga smartmasken från svenska Foreo gör processen kort: Spänn fast en sheetmask, anslut till Foreos app, skanna streckkoden på baksidan av masken och låt din 90 sekunder långa spa-behandling med värmepulsering börja. Helhjärtat njut är kanske för mycket att begära, då du i appen instrueras av en robotröst misstänkt lik Apple-Siri. Men efteråt känns huden både rosig, återfuktad och lystrig. 

LÄS OCKSÅ: Stort test: Skäm bort huden med svalkande och återfuktande ansiktsmasker

Master strobing liquid, Maybelline

Pris: Billigaste priset på denna highlighter just nu – se Prisjakt (EXTERN LÄNK) 

Oavsett om vill accentuera din amorbåge, lägga avancerad contouring eller bara addera några droppar i din dagkräm eller foundation är Master strobing liquid från Maybelline ett grymt val som inte bränner hål i plånboken. Den kommer i en ljus, pärlemorskimrande nyans och en som är mer åt det bronsiga hållet. 

På tal om glow. Är du säker på att du använder rätt produkter för din hudtyp? Här kan du förkovra dig i Hälsolivs stora dagkrämstest - och läsa på om kännetecken för olika hudtyper och -tillstånd.