Marshmallowhår är nya trenden 2018.
Marshmallowhår är nya trenden 2018. Foto: Shutterstock

Vårens heta trend: Marshmallowhår

Marshmallow är ordet som beskriver en av 2018 års hetaste hårtrender.

Blonda, vita och grå slingor skapar en mjuk och fluffig frisyr.

Dessutom är den lätt att variera i pastellfärger.

Färgskalan för tankarna till granny hair, som var otroligt hett för ett par år sedan. Anledningen till att trenden kallas för "marshmallow hair" beror på att de blonda, gråa och vita tonerna blandas på ett sätt som får håret att se fluffigt och böljligt ut, på samma sätt som en marshmallow, skriver Veckorevyn.

https://www.instagram.com/p/BcsofE4gSBt/?taken-by=jvnnifervo

Lätt att variera

Får marshmallows dig att tänka på pastelliga toner snarare än platinablont? Det finns massor av sätt att variera frisyren på. Varför inte lägga i en svagt rosa eller lila färg?

https://www.instagram.com/p/Bcutp2RjsfR/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/BDfFdBuw_J_/?tagged=marshmallowhair

 

https://www.instagram.com/p/BfGwNhGHC85/?taken-by=b.fab

LÄS OCKSÅ: Hetaste frisyrtrenderna 2018

Blek håret försiktigt

Det är svårt att inte bli sugen på marshmallowhår, men om du hakar på trenden finns det några saker att tänka på - för att inte sluta med tuggummihår.

Blek försiktigt och i etapper. Det går inte att bli ultrablond i en blekning, om du inte redan är väldigt ljus. Kemikalierna i blekningen sliter på håret och därför ska du aldrig bleka två gånger på raken. Det bästa resultatet får du om du går till en frisör.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av ToppHälsa + produkter från The Body Shop Olive. Köp nu!