Jennifer Aniston är trygg i sig själv och bryr sig inte om vad andra tycker. Eller? Ja, ska man gå efter hennes frisyr, mittbenan, så är det i alla fall så.
1 av 3: Jennifer Aniston är trygg i sig själv och bryr sig inte om vad andra tycker. Eller? Ja, ska man gå efter hennes frisyr, mittbenan, så är det i alla fall så. Foto: Xavier Collin/Image Press/Splash
Kim Kardashian har här en sidbena placerad på vänster sida. Det skulle innebära att hon är en person som tar risker. Å andra sidan växlar hon ibland frisyr till mittbena.
2 av 3: Kim Kardashian har här en sidbena placerad på vänster sida. Det skulle innebära att hon är en person som tar risker. Å andra sidan växlar hon ibland frisyr till mittbena.
Om man ska tro sajten She Finds, så är artisten Taylor Swift en väldigt omtänksam person. I alla fall om man bedömmer henne utifrån hennes frisyr.
3 av 3: Om man ska tro sajten She Finds, så är artisten Taylor Swift en väldigt omtänksam person. I alla fall om man bedömmer henne utifrån hennes frisyr. Foto: Mandatory Byline: Diane Cohen/Fa

Frisyren avslöjar dig - det säger benan om din personlighet

Hur du väljer att kamma ditt hår avslöjar hur du är som person.

Det här säger nämligen din mittbena eller sidbena om din personlighet, enligt sajten She Finds.

Kolla in om frisyrens egenskaper stämmer in på dig eller dina vänner.

Visst, en del bär lugg och andra kammar sina lockar bakåt. Men en väldigt stor del av världens frisyrbärare kammar sitt hår i någon form av bena varje dag.

Förmodligen har du aldrig tänkt på det, men placeringen av din bena säger en hel del om vilken typ av person du är.

I alla fall om man ska tro sajten She Finds, som har delat in personligheterna i tre benor. Mittbena, höger- och vänsterbena.

LÄS OCKSÅ: Fem hårmisstag som gör att du ser äldre ut

Så nu är det bara att kolla in alla dina vänner och arbetskamrater, för att se om teorin stämmer i verkligheten.

Mittbena eller sidbena avslöjar din personlighet

√ Benan åt vänster:

Om du väljer att dela ditt hår i en bena placerad på väster sida (från ditt håll sett), så är du modig och en riktig risktagare. Du är förmodligen en person som inte är rädd för någonting och som alltid är öppen för att uppleva nya saker. Men, det finns ett problem - du tänker nämligen sällan på följderna av ditt handlande.

√ Mittbena:

Om du väljer en klassisk mittbena är du förmodligen en person som är väldigt trygg i dig själv. Du är avslappnad och bryr dig inte så mycket om vad folk tycker och tänker. Samtidigt gör ditt avslappnande sätt dig väldigt rak som person. Eftersom du inte bryr dig nämnvärt om andras åsikter riskerar folk att uppfatta dina egna självsäkra idéer om saker och ting, som något trubbiga och okänsliga.

√ Benan åt höger:

Om du väljer att dela ditt hår i en bena placerad på höger sida (från ditt håll sett), då är du förmodligen en väldigt snäll och omtänksam person som lyssnar på och bryr dig om dina vänner. Du är helt enkelt sympatisk. Samtidigt kan du uppfattas som lite stel, då du sällan utmanar ödet eller bryter mot några regler. Allt enligt sajten She Finds.

LÄS OCKSÅ: Frisyrer som passar till just din ansiktsform

Aktuellt just nu