Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa halsoliv i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Kim Kardashian är en mästare på att bli bra på bild och ser ofta smått förförisk ut.Kim Kardashian är en mästare på att bli bra på bild och ser ofta smått förförisk ut.Kim Kardashian är en mästare på att bli bra på bild och ser ofta smått förförisk ut.
Sofia Vergra brukar vara ett riktigt proffs. Men här verkar något ha hänt...Sofia Vergra brukar vara ett riktigt proffs. Men här verkar något ha hänt...Sofia Vergra brukar vara ett riktigt proffs. Men här verkar något ha hänt...
Selfie-mästarinnan.Selfie-mästarinnan.Selfie-mästarinnan.
1 AV 3
Kim Kardashian är en mästare på att bli bra på bild och ser ofta smått förförisk ut.
Foto: David Fisher/Rex
2 AV 3
Sofia Vergra brukar vara ett riktigt proffs. Men här verkar något ha hänt...
Foto: Planet Photos
3 AV 3
Selfie-mästarinnan.
Foto: Twitter

Bästa tricken: Så blir du bra på bild - varje gång

Hata aldrig ett foto på dig själv igen.

Lär dig i stället tricken för att allt alltid bli bra på bild: Kisa, le försiktigt och hitta rätt vinkel.

Allt om Mode listar kändisarnas hemliga trick för att alltid se glödande heta ut.

Kim Kardashian är mästare på det, samma sak med Drew Barrymore och även Marilyn Monroe på sin tid. Men nu kan även du lära dig att bemästra fotograferingar och försäkra dig om resultatet blir bra. I Mail Online tipsar porträttfotografen John Godwin om de sex bästa tipsen för att alltid bli snygg på bild.

LÄS MER: 8 sminktips som alla borde ha koll på.

1. Lär dig att kisa.

Att kisa försiktigt är hemligheten bakom en glödande blick. Gör ögonen lite mindre som om du stirrar på något, vidöppna ögon och höjda ögonbryn kan snarare få dig att se skrämd eller osäker ut.

– I grund och botten handlar det om att göra ögonen mindre genom att höja de lägre ögonlocken – som om du stirrar på något på avstånd. Men det är bara de undre ögonlocken som du ska röra – inte ögonbrynen eller någon annan del av ansiktet, säger John Godwin.

2. Le inte för mycket

Att inte le för mycket skapar en kontakt med åskådaren och hjälper dig att se vänlig ut.

– Att bli bra på bild handlar inte om att se lycklig ut, utan om att skapa ett band med den som tittar på bilden. När vi ler brukar vi försöka förmedla glädje men i stället bör man se ut som att man är vänligt sinnad.

3. Smalna av ditt ansikte

Hitta rätt vinkel för ditt ansikte. För den som tycker att ens kinder är för stora kan det till exempel fungera att vända huvudet lite lätt åt sidan för att käken ska se smal och väldefinierad ut.

– Här gäller det att hitta rätt kameravinkel. Vänd så att din bästa sida är på 30 graders vinkel från linsen, sen sänker du den axel som är närmast kameran en aning. Rikta tungan bakåt mot ovansidan av din mun. Det hjälper till att tajta till området under hakan.

LÄS MER: Fem hårmisstag som gör att du ser äldre ut.

4. Skippa tonårsputet

Att puta är ute, försök att se het och flörtig ut utan att lägga dig till med ett duckface.

– För att se förförisk ut ska du lägga betoning på kisandet. Ju mer du kisar med ögonen desto bättre.

Och vad gör man med läpparna?

– Tänk att du ska säga bokstaven "T" i det engelska ordet "Two" – som om du precis ska kyssa någon, med en aning luft mellan dina läppar så att de är lätt snörpta men inte putande.

5. Höj kameran

Om du inte hittar rätt vinkel för just dig – se till att kameran är strax över ditt ansikte.

– Du vill befinna dig strax under kameran, så att du tittar upp men inte så pass att du måste sträcka på halsen. Om du är över kameran kan du verka aggressive och maskulin. Att blicka uppåt kan fullkomligt förändra hur dina drag uppfattas.

6. Håll upp hakan

Håller man upp hakan och därmed förlänger sin hals så får man en mer smickrande bild i profil.

– När hakan pekar nedåt skapas rynkor i halsen. Se i stället till att skapa så mycket luft som möjligt mellan din haka och hals.